- 5 Kasım 2014
- 289
- 137
- 48
- 30
- Konu Sahibi altinkaya35
-
Mrb kızlar ben iki aydır kullanıyorum bu karışımı yumurtalarimi gelistiriyo hemde birden fazla ovulasyon testi ile yumurtlama günümü tespit ediyorum ama henüz kalamadım ama faydası var
Yumurtalarımızı büyütmesi de büyük bir adım canım içini ferah tut inşallah en kısa sürede kalırsın eşine baktırdınmı peki
bu kürü ve testi yaptığım ikinci ayda hamile kalmıştım. inşallah sen de en kısa bebeğine kavuşursun. size tavsiyem eşinizin beslenmesine dikkat edin. bal, ceviz, fındık vs. tüketsin. selenyum içeren vitaminler kullanabilir. bir se keçiboynuzu çok faydalı. biz eşim için keçiboynuzu çayı kullanmıştımMrb kızlar ben iki aydır kullanıyorum bu karışımı yumurtalarimi gelistiriyo hemde birden fazla ovulasyon testi ile yumurtlama günümü tespit ediyorum ama henüz kalamadım ama faydası var
bu kürü ve testi yaptığım ikinci ayda hamile kalmıştım. inşallah sen de en kısa bebeğine kavuşursun
amininşallah dualarınızı bekliyorum rabbim isteyenleri aratmasın inşallah
bu kürü ve testi yaptığım ikinci ayda hamile kalmıştım. inşallah sen de en kısa bebeğine kavuşursun. size tavsiyem eşinizin beslenmesine dikkat edin. bal, ceviz, fındık vs. tüketsin. selenyum içeren vitaminler kullanabilir. bir se keçiboynuzu çok faydalı. biz eşim için keçiboynuzu çayı kullanmıştım
Benimde bugun sekizinci gunum kizlar insallah emeklerim bosa cikmaz yarin doktora gidicem kontrole umarim hersey yolundadir cok korkuyorumayni zamanda ovulasyon testi kullanmayi dusunuyorum
kızlar bugun bu küre başladım inşaallah faydasını görürüm.birbirimize dua edelim destek olalım.
benim 11 aydır olmuyor. yumurtlama ve adet duzensizliği sorunum yok cok sukur.eşimde sperm hız ve sayı dusuklugu var ama son testi iyi cıktıgı için drlar ilaç yazmadı olur diyorlar..hayırlısı Allahtan
amin Rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin.Tabikide edelim dua canım inşallah Rabbim gönlümüze göre verir birbirimizi takip edelim zaten daha iyi olur
evet canim dun gittim ve hersey yolundaymis cok rahatladim anlatamam en azindan kafamdaki soru isaretleri gitti:)Tatlım gittin mi doktora ne dedi
inşallah canım. bu yaptıklarının çok faydasını görürsün. aşılama yaptırdım tutmadı sonra tedavisiz bebişim geldi. oğlum bile herhalde benim kardeşim olmayacak diyordu. eşime keçiboynuzu çayı içirmeye başlayınca değerleri ikiye katlandı tahlil sonuçlarını görünce şaşırdı hatta kendisi çayı hazırlamaya başladı. keçiboynuzu çok faydalıİbşallah bizde kalırız canım bende eşime keçi boynuzu özü içiriyorum ve bolca ceviz incir yediriyorum bakalım hayırlısı ne olcak merak ediyorum
eşiniz için keçiboynuzu kürü çok faydalı olur. bir de bal, ceviz, fındık yese çok iyi olur.kızlar bugun bu küre başladım inşaallah faydasını görürüm.birbirimize dua edelim destek olalım.
benim 11 aydır olmuyor. yumurtlama ve adet duzensizliği sorunum yok cok sukur.eşimde sperm hız ve sayı dusuklugu var ama son testi iyi cıktıgı için drlar ilaç yazmadı olur diyorlar..hayırlısı Allahtan
Insallah canim hepimiz tez zamanda bebeklerimize kavusuruz:)eşiniz için keçiboynuzu kürü çok faydalı olur. bir de bal, ceviz, fındık yese çok iyi olur.
inşallah bebek isteyen bayanların sağlıklı bebekleri olur. beklemenin ne zor ve sıkıntılı olduğunu çok iyi bilirim
inşallah canım. bu yaptıklarının çok faydasını görürsün. aşılama yaptırdım tutmadı sonra tedavisiz bebişim geldi. oğlum bile herhalde benim kardeşim olmayacak diyordu. eşime keçiboynuzu çayı içirmeye başlayınca değerleri ikiye katlandı tahlil sonuçlarını görünce şaşırdı hatta kendisi çayı hazırlamaya başladı. keçiboynuzu çok faydalı
faydasını bile seve seve yer. arkadaşımın eşi varikoselden ameliyat oldu yine de değerleri pek yükselmedi keçiboynuzu pekmezi içmeye başladı bir ay sonra arkadaşım hamileydiBenimki de gönülsüz yiyor ama yapçak bişey yok katlanacak mecbur bende önümüzdeki Ay eşime baktırayım diyorum bakalım nasıl çıkçak bu ay doğal yollara başvurduk bekliyoruz
cok haklisin cnm umudu yitirmemek lazim bende bu ay basladim kure insallah bende bi faydasini gorurum:)Merhaba kızlar bende de polikistikover var..2011 yılında evlendim 1 yıl korunduk sonra 1 yıl denedik olmadı bende ilk ay soğan suyu içtim sonraki ay bal tarçın çörek otu kullandım o ay olmadı 2. ayında bu karışımdan sadece birkaç gün yiyebildim artık midem almıyordu ve o ay hamile kaldım. ama 7 haftalıkken düşük yaptım. şimdi 1 yıldır yine deniyoruz olmuyor. bende bu ay yeniden başladım umarım yine etkisini görürüm umudunuzu kaybetmeyin bu çok etkili bir kür :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?