- 2 Kasım 2014
- 103
- 47
- 38
- 30
- Konu Sahibi altinkaya35
-
Benimde bugun sekizinci gunum kizlar insallah emeklerim bosa cikmaz yarin doktora gidicem kontrole umarim hersey yolundadir cok korkuyorumayni zamanda ovulasyon testi kullanmayi dusunuyorum
Tamam canim mutlaka yazicam size ne olup bittigini:)canım bende 2 adet ovülasyon testi var ama nasıl kullancağımı bilemedim bir türlü öle kullnmadan 15.güne geldim...
İnşallah hayırlı hbrler alırız bakalım yarın dokturun ne diycek bizle paylaşmayı unutma olurmu
Tamam canim mutlaka yazicam size ne olup bittigini:)
Canım onu yumurtlama dönemini adet gunune göre hesaplayıp kullanıyorsun.Örneğin şöyle :canım bende 2 adet ovülasyon testi var ama nasıl kullancağımı bilemedim bir türlü öle kullnmadan 15.güne geldim...
İnşallah hayırlı hbrler alırız bakalım yarın dokturun ne diycek bizle paylaşmayı unutma olurmu
selam kızlarrBende bugun adetimin 3. günü olarak bal tarçın çörek otu karısımına basladım. Sabah akşam yicektık sanırsam bunu :)
Karışımıda göz ölçümü yaptım aktarsan hazır çekilmiş çörek otu aldım çekilmiş almayın kendiniz inceltin diyorlar ama çok üşendim :))
Benimkinin tadı hiçte kötü olmadı acaba azmı oldu çörekotu balın içine.Fazla falza koysam çörekotuyla tarçını bir zararı olurmu acaba
Canım onu yumurtlama dönemini adet gunune göre hesaplayıp kullanıyorsun.Örneğin şöyle :
08.11.2014 de regl oldum 28 gunde bir oluyorum
22.11.2014 ortalama yumurtlama zamanım çıkıyor zaten benım agrım oluyor anlıyorum :)
Tam ayın 20 sınde ve 22 sınde kullanıcam.
Kullandıgında 2.çizgi silik çıktıysa yakındır demek oluyor 1 2 güne tekrar dene.2 çizgide çıktıgında yumurtlama zamanın demek oluyormuş
Ot olarak alıp robotta çekin denmiş ama ben üşengeç insanım hazırıyla deneyım bakalım önce :)canım inşallah hayırlı haberler alırsın sende.. bende senin gibi karışımı göz kararı yaptım ve çörek otunuda çekilmiş aldım inşallah yanlış yapmıyoruzdur öbür türlü çörek otu yencek gibi değil
canım bende 2 adet ovülasyon testi var ama nasıl kullancağımı bilemedim bir türlü öle kullnmadan 15.güne geldim...
Merhaba bu kür nasıl hazırlanıyor ve ne zaman yeniliyor, yazar mısınızArkadaşlar Merhaba tam 1 yıldır korunmuyoruz ve bebiş istiyoruz doktorum polikistikover dedim 2 kez klomen içitim ancak hamile kalmadım başka herhangibi bir test ya da tedavi henüz uygulanmadı ben biraz daha doğal yollara başvurmak istedim bende bal tarçın çörek otunun faydasının olacağını duyduğum için bu ay kullanmaya başladım ekim 26 da adet gördüm ve 2.günü bu karışımı sabah akşam aç karnını yemeğe başladım şimdi merakla bu ay hamile kalacakmıyım merak ediyorum bu arada sabahları eşime keçi boynuzu özü içiyorum eğer benim gibi bu karışımı kullanan varsa gelin kızlar beraber dertleşelim
Aç karnına mı yemek lazım ve sabah akşam mı nasıl kullanalımKizlar ben bir kavanozun icine 10 yemek kasigi bal 10 tatli kasigi tarcin ve corek otu koydum karistirdim. Benim olculerim bunlar ama tadi cok kotu gercekten cok zorlaniyorum bazen corek otunu cignemeden yutuyorum
sabah aksam ac karna bir tatli kasigi yemelisin canimAç karnına mı yemek lazım ve sabah akşam mı nasıl kullanalım
Çörek otu şu siyah susam gibi olan olmaz mı taze ot mu olmalı ?sabah aksam ac karna bir tatli kasigi yemelisin canim
evet canim o siyah susam gibi olanlar ama onlarin cekilmis olmasi lazimmis ama bende kendi disimle eziyorum:)Çörek otu şu siyah susam gibi olan olmaz mı taze ot mu olmalı ?
evet canim o siyah susam gibi olanlar ama onlarin cekilmis olmasi lazimmis ama bende kendi disimle eziyorum:)
evet canim o siyah susam gibi olanlar ama onlarin cekilmis olmasi lazimmis ama bende kendi disimle eziyorum:)
hayir canim bu ay ilk defa deniyorum burda cekilmis bulmak cok zor ben almanyada yasiyorumcanım çekilmişini o kadar da kötü değil ya ama çekilmemiş alırsn gerçekden çok acı oluyor sen daha önce denedin mi bu kürü canımm
hayir canim bu ay ilk defa deniyorum burda cekilmis bulmak cok zor ben almanyada yasiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?