Bal Tarçın Çörekotu Kasım ayı

Benimde bugun sekizinci gunum kizlar insallah emeklerim bosa cikmaz yarin doktora gidicem kontrole umarim hersey yolundadir cok korkuyorum ayni zamanda ovulasyon testi kullanmayi dusunuyorum

Benimde bugun sekizinci gunum kizlar insallah emeklerim bosa cikmaz yarin doktora gidicem kontrole umarim hersey yolundadir cok korkuyorum ayni zamanda ovulasyon testi kullanmayi dusunuyorum

canım bende 2 adet ovülasyon testi var ama nasıl kullancağımı bilemedim bir türlü öle kullnmadan 15.güne geldim...
İnşallah hayırlı hbrler alırız bakalım yarın dokturun ne diycek bizle paylaşmayı unutma olurmu

Tamam canim mutlaka yazicam size ne olup bittigini:)

selam kızlarr Bende bugun adetimin 3. günü olarak bal tarçın çörek otu karısımına basladım. Sabah akşam yicektık sanırsam bunu :)
Karışımıda göz ölçümü yaptım aktarsan hazır çekilmiş çörek otu aldım çekilmiş almayın kendiniz inceltin diyorlar ama çok üşendim :))
Benimkinin tadı hiçte kötü olmadı acaba azmı oldu çörekotu balın içine.Fazla falza koysam çörekotuyla tarçını bir zararı olurmu acaba

Canım onu yumurtlama dönemini adet gunune göre hesaplayıp kullanıyorsun.Örneğin şöyle :
08.11.2014 de regl oldum 28 gunde bir oluyorum
22.11.2014 ortalama yumurtlama zamanım çıkıyor zaten benım agrım oluyor anlıyorum :)
Tam ayın 20 sınde ve 22 sınde kullanıcam.
Kullandıgında 2.çizgi silik çıktıysa yakındır demek oluyor 1 2 güne tekrar dene.2 çizgide çıktıgında yumurtlama zamanın demek oluyormuş

canım inşallah hayırlı haberler alırsın sende.. bende senin gibi karışımı göz kararı yaptım ve çörek otunuda çekilmiş aldım inşallah yanlış yapmıyoruzdur öbür türlü çörek otu yencek gibi değil

ben dün internette hesapladım canım 11 kasımda yapın diyordu yarın bi deneyim testi en iyisi :)

Ot olarak alıp robotta çekin denmiş ama ben üşengeç insanım hazırıyla deneyım bakalım önce :)

aslında kullanması çok kolay. ben kürü yaptığım ay testi de kullandım. meğerse her ay aynı gün yumurtlamıyormuşum hamile kaldığım ay adetime 10 gün varken yumurtlama oldu test yapmasaydım belki de o günler boş geçecekti.

normalde kadınlar adetine 14 gün kala yumurtlar mesela 28 günde bir adet oluyorsan 14. gün yumurtlama günündür. 12. gün test yapmaya başlarsın T çizgisi koyulaşmaya başladığı zaman o günleri değerlendireceksin. en koyu olduğu gün yumurtlamanın olduğu gündür. o gün T çizgisi C çizgisinden koyu oluyor. ama illaki öyle öyle olmasını beklememek gerekiyor o günü beklersen günü kaçırırsın çizginin koyulaşmaya başladığı günden itibaren düzneli ilişki en garantisi.
testi her gün aynı saatte yapacaksın ama sabah yapılmayacak. test yapmadan dört saat kadar idrare çıkmayacaksın ve 2 saat öncesinden itibaren sıvı almayacaksın.

testle hamile kalan birçok arkadaşım var. eczanede satılan çok pahalı. internetten çok uygun fiyata almıştım, sayısı da çok

Kizlar ben bir kavanozun icine 10 yemek kasigi bal 10 tatli kasigi tarcin ve corek otu koydum karistirdim. Benim olculerim bunlar ama tadi cok kotu gercekten cok zorlaniyorum bazen corek otunu cignemeden yutuyorum

Merhaba bu kür nasıl hazırlanıyor ve ne zaman yeniliyor, yazar mısınız

Kizlar ben bir kavanozun icine 10 yemek kasigi bal 10 tatli kasigi tarcin ve corek otu koydum karistirdim. Benim olculerim bunlar ama tadi cok kotu gercekten cok zorlaniyorum bazen corek otunu cignemeden yutuyorum
Aç karnına mı yemek lazım ve sabah akşam mı nasıl kullanalım

evet canim o siyah susam gibi olanlar ama onlarin cekilmis olmasi lazimmis ama bende kendi disimle eziyorum:)
evet canim o siyah susam gibi olanlar ama onlarin cekilmis olmasi lazimmis ama bende kendi disimle eziyorum:)

canım çekilmişini o kadar da kötü değil ya ama çekilmemiş alırsn gerçekden çok acı oluyor sen daha önce denedin mi bu kürü canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…