Ayy bilmiyorum valla doğal yolla gebe kalmak istiyorum o yüzden soruyorummerhabalar. Ben bu ay rahim filmi çektirdim ve bu kürle desteklemek istedim. Kullandım fakat yumurtlama bile olmadı bende ne yazıkki belkide ben yanlış yapmışımdır. 10 yemek kaşığı doğal bal, 10 yemek kaşığı öğütülmüş çörek otu ve 10 tatlı kaşığı tarçın. Bu tarife göre hazırlamıştım.
Ne kadar süredir deniyorsunuz? Herhangi bir sağlık probleminiz var mı? Bende pcos var yumurtalarım tembelAyy bilmiyorum valla doğal yolla gebe kalmak istiyorum o yüzden soruyorum
Pcos yok bende adet düzensizliği var regl degilken hormonlarima bakıldı şimdi tarlusal kullandım dün akşam bitti regl 3. Günü hormonlara tekrar bakılacak agustos 30 da ilk yumurtlamami gördüm daha doğrusu takip ettim ovu testiyle ama 29da sadece ilişki oldu bebek olmadı daha yeni denemeye başladım eylülde de regli olmadim ovu testide yapmadim deneme yapmadim yani geçen ayda doktora gittim işteNe kadar süredir deniyorsunuz? Herhangi bir sağlık probleminiz var mı? Bende pcos var yumurtalarım tembel
Canım balı hangi çeşit ve nerden almalıyım birde corekotunu toz haline mi getireyim yoksa bütün olarak mı atayimBen denemiştim bende pcos vardı ama sadece lh hormonum yüksekti 10ar tatlı kaşıgı koyup kavanozda hazırlamıştım ama bende erken adete 15 günde adet oldum sebep oldu yumurtayı catlattı yani gebelik oluşurdu belki ama esimdede sorun varmıs
Ben bütün atmıştım bal memleketten gelmiştiCanım balı hangi çeşit ve nerden almalıyım birde corekotunu toz haline mi getireyim yoksa bütün olarak mı atayim
Marketten mi alayım aktaran mi pazardan mi bide çiçek balı süzme ova balı kooperatif balı petek bal var hangisi çok deneyimsizimBen bütün atmıştım bal memleketten gelmişti
Marketten bal parmak alabilirsin bazı böyle bakkallara köy balı fln geliyor bak aktarada bak köy balı varsa alabilirsinMarketten mi alayım aktaran mi pazardan mi bide çiçek balı süzme ova balı kooperatif balı petek bal var hangisi çok deneyimsizim
Hahahahah tamam aktara ve köy pazarına bakarım he birde corekotunu nasıl koydun canim içineMarketten bal parmak alabilirsin bazı böyle bakkallara köy balı fln geliyor bak aktarada bak köy balı varsa alabilirsin
Normal makbulden aldım koydum hahhaHahahahah tamam aktara ve köy pazarına bakarım he birde corekotunu nasıl koydun canim içine
Rica ederimTeşekkür ederim