Bal tarcin corekotu deneyen

milena23

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2024
67
12
Kizlar selam bal tarcin çörekotunu deneyen var mi tarifini verir misiniz birde reglin kaçıncı günü baslamak gerekiyor. Hangi balı almalıyım corekotlarini öğütülmüş mu kullanmaliyim

merhabalar. Ben bu ay rahim filmi çektirdim ve bu kürle desteklemek istedim. Kullandım fakat yumurtlama bile olmadı bende ne yazıkki belkide ben yanlış yapmışımdır. 10 yemek kaşığı doğal bal, 10 yemek kaşığı öğütülmüş çörek otu ve 10 tatlı kaşığı tarçın. Bu tarife göre hazırlamıştım.

Ayy bilmiyorum valla doğal yolla gebe kalmak istiyorum o yüzden soruyorum

Ne kadar süredir deniyorsunuz? Herhangi bir sağlık probleminiz var mı? Bende pcos var yumurtalarım tembel
Pcos yok bende adet düzensizliği var regl degilken hormonlarima bakıldı şimdi tarlusal kullandım dün akşam bitti regl 3. Günü hormonlara tekrar bakılacak agustos 30 da ilk yumurtlamami gördüm daha doğrusu takip ettim ovu testiyle ama 29da sadece ilişki oldu bebek olmadı daha yeni denemeye başladım eylülde de regli olmadim ovu testide yapmadim deneme yapmadim yani geçen ayda doktora gittim işte

Ben denemiştim bende pcos vardı ama sadece lh hormonum yüksekti 10ar tatlı kaşıgı koyup kavanozda hazırlamıştım ama bende erken adete 15 günde adet oldum sebep oldu yumurtayı catlattı yani gebelik oluşurdu belki ama esimdede sorun varmıs

Canım balı hangi çeşit ve nerden almalıyım birde corekotunu toz haline mi getireyim yoksa bütün olarak mı atayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…