- 18 Aralık 2020
- 89
- 21
- 30
-
- Konu Sahibi Meleksin07
Canım sağlıkla gelsin bebeğin inşallah gözün aydınVesiledir tabiki yaptigim ay hamile kaldim Canim 12 yemek kasigi bal
10 tatli kasigi corekotu 5 cay kasigi tarcin koyuyorsun macun kivamina gelene kadar karistir adetin 2.gunu basla 12 gun boyunca sabah aksam ac karmina 1 tatli kasigi ye sifan olsun Rabbim hayirli evlat nasip etsin
Tadı çörek otundan dolayı biraz acımsıBende bu ay yapıcam malzemeleri aldım tadı nasıl acaba ?
Yeni düşük yaptıysan rahim toparlansin derim ikinciye hamile kaldığında düşük tekrarlanır 6 ay ara vermen lazım Dr söylemiştir ikinciye hamile kalman düşükten dolayı kolaydır bilgin olsunHanımlar merhaba ben yeni düşük yaptım iki gün önce ve bal tarçın çörek otu karışımını duydum hamile kalmaya yardımcı olması bebeğin tutunmasına yardımcı olması için. Bu karışımı kullanmak istiyorum ama nasıl yapılıyor bilginiz varsa paylaşır mısınız?
Bebek için yemediğimiz şey kalmadı zatenTadı çörek otundan dolayı biraz acımsı
Ama bebek için yemeye değer bence
Merhaba bir şey sorabilir miyim,marketten aldığımız bal ile mi yaptınız doğal başka bi bal mı aldınız?Vesiledir tabiki yaptigim ay hamile kaldim Canim 12 yemek kasigi bal
10 tatli kasigi corekotu 5 cay kasigi tarcin koyuyorsun macun kivamina gelene kadar karistir adetin 2.gunu basla 12 gun boyunca sabah aksam ac karmina 1 tatli kasigi ye sifan olsun Rabbim hayirli evlat nasip etsin
Esim birinden aldjgini ssoyledi ama markettende olur canim benim yaptiginda ayni marketteki gibiydi yaniMerhaba bir şey sorabilir miyim,marketten aldığımız bal ile mi yaptınız doğal başka bi bal mı aldınız?
Doğal gerçek bal diyorlarda onu da bulmak zor:) siz kaçıncı ayda bu karışımı yaptınız ve oldu ne kadar bekledinizEsim birinden aldjgini ssoyledi ama markettende olur canim benim yaptiginda ayni marketteki gibiydi yani
Vesiledir tabiki yaptigim ay hamile kaldim Canim 12 yemek kasigi bal
Amin canim sagol darisi isteyen bekleyenlerin basina Adetin 2.gunu baslaniyor 12 gun sabah aksam ac karnina yeniyor canim istersen bu ay aslanpencesini yap inseALLAH gerek kalmadan hamile kalirsin gelecek ayada olmazsa bal corekotu yaparsinMerhaba hayırlı olsun bebeğiniz Rabbim sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin.bende başlayacam küre yalnız ne Zaman başlanır kaç gün olacağını bi türlü öğrenemedim benim bugün adetimin 4.günü yemeye bugün başlasam olurmu yoksa bu ay kalsın mı. Çünkü T.d. Aslan pençesi bitkisini de yapacağım bu ay ...cvplarsanız sevinirim
Çok teşekkür ederim cvp için Allah razı olsun. Yalnız macunu yaptım cam kavanozda hazırdır bir ay beklemesi bozar mı ne yapacağımı bilemedimAmin canim sagol darisi isteyen bekleyenlerin basina Adetin 2.gunu baslaniyor 12 gun sabah aksam ac karnina yeniyor canim istersen bu ay aslanpencesini yap inseALLAH gerek kalmadan hamile kalirsin gelecek ayada olmazsa bal corekotu yaparsin
Çok teşekkür ederim cvp için Allah razı olsun. Yalnız macunu yaptım cam kavanozda hazırdır bir ay beklemesi bozar mı ne yapacağımı bilemedimyada bu ay yesem Şifa niyetine inşallah vesile olur da olmazsa Gelecek adetin 2. Günü tekrar yapsam diye düşünüyorum
Tamam çok teşekkür ederim canım.Yalnız merakımı bağışlaBozulmuyor hic birsey olmuyor canim benimkinin uzerinden 3 ay gecti gecen biraz kalmisti tadi falan ayni cunlu bozulan besinler degil istersen ye bu ay gelecek ay aslanpenvesi yaparsin inseALLaH sifan olur Rabbim hayitli evlatlar nadip eder yuzunuzu guldurur inanarak yapmak onemli olan