İnşallah tez zamanda kavusursun bebegıne peki enfeksiyon olayı nasıl anlasılıyor kan tahlilimi yapıldıKızlar merhaba 2 yıldır evliyim bebek istiyoruz bir dış gebelik bide 2,5 aylık düşüğüm var düşük nisanda oldu şimdi bebek istiyorum olmuyor. Enfeksiyondan bir türlü kurtulamadım doktora gidiyorum ilaç kullanıyorum geçiyo sonra tekrarlıyo sürekli.
civanperçemli karışık bitki çayı ya da
bal tarçın çörek otu karışımını kullanıp işe yarayan var mı acaba ?
Yok canım ya idrar yolları bitti sanırım ama mantar filan oluyo çok akıntım oluyo bide muayene ettiğinde anlıyo doktorİnşallah tez zamanda kavusursun bebegıne peki enfeksiyon olayı nasıl anlasılıyor kan tahlilimi yapıldı
Peki soğan suyu prolaktini yükseltir mi canım biliyormusunsogan suyunu da dene butun enfeksiyonları yok ediyor
Benimde bi ara 34 e çıkmıştı ama doktoe bana ilaç vermemişti diğer ay tekrar baktı 25 lerdeydi o ay gebe kalmıştım zaten ama düşük yaptım sonraValla yükseltmiyor diye biliyorum ben. Benimde geçen ay 34tü bu ay dostinex kullandım 1e düşmüş. daha regli olmadım soğan suyu içiyorum kistim temizlensin diye sonra bende çörek otunu deneyeceğim
Öncelikle geçmiş olsun en kısa zamanda bebeğiniz olur inşallah.. Mantar enfeksiyonu için ne kullandınız da tekrar tekrar ortaya çıktı benimde 3.ye enfeksiyon yaşıyorum yine oldum doktor ile tedaviye başladık bakalım umarım iyi gelirYok canım ya idrar yolları bitti sanırım ama mantar filan oluyo çok akıntım oluyo bide muayene ettiğinde anlıyo doktor
Valla canım ilaçların isimlerini hatırlamıyorum ama 7 tane antibiyotik 7 tane fitil ve krem verdi kullandım öbür ay tekrar gittim tam geçmemiş ama bitmek üzere dedi bi fitil daha vermişti o zaman geçti ve ben o ay hamile kalmıştım. ama bir ay sonra yine tekrarlıyo sürekli şimdi tekrar salı günü gidicem hastaneye bakalım ne dicekÖncelikle geçmiş olsun en kısa zamanda bebeğiniz olur inşallah.. Mantar enfeksiyonu için ne kullandınız da tekrar tekrar ortaya çıktı benimde 3.ye enfeksiyon yaşıyorum yine oldum doktor ile tedaviye başladık bakalım umarım iyi gelir
Valla canım ilaçların isimlerini hatırlamıyorum ama 7 tane antibiyotik 7 tane fitil ve krem verdi kullandım öbür ay tekrar gittim tam geçmemiş ama bitmek üzere dedi bi fitil daha vermişti o zaman geçti ve ben o ay hamile kalmıştım. ama bir ay sonra yine tekrarlıyo sürekli şimdi tekrar salı günü gidicem hastaneye bakalım ne dicek
İnşallah canım bende kurtulsam keşke artıkTeşekkürler banada fitil ilaç krem 3lüsünü verdi doktor inşallah iyi gelir ve tekrarlamaz çok rahatsız edici birşey..
Merhaba. Canım senelerdir o idrar yolu enfeksiyonu nü yaşadım. Ram geçmişti evlendim tekrar başladı. İlaç kullanıyorsun geçiyor sonra yine. Bol bol karnabahar suyu içtim iliyinca elhamdülillah o şifa vesilesi oldu şiddetle tavsiye ederim. .saracoglundan duymuştumYok canım ya idrar yolları bitti sanırım ama mantar filan oluyo çok akıntım oluyo bide muayene ettiğinde anlıyo doktor
Bn de ilk kez bu ay uyguladım btç kurunu bekliyorum nasip kısmet Rabbim lutfetsin hayırlısıyla sağlıcakla hepimizeMerhaba. Canım senelerdir o idrar yolu enfeksiyonu nü yaşadım. Ram geçmişti evlendim tekrar başladı. İlaç kullanıyorsun geçiyor sonra yine. Bol bol karnabahar suyu içtim iliyinca elhamdülillah o şifa vesilesi oldu şiddetle tavsiye ederim. .saracoglundan duymuştum
Çok teşekkür ederim canım deneyeceğim bende hemenMerhaba. Canım senelerdir o idrar yolu enfeksiyonu nü yaşadım. Ram geçmişti evlendim tekrar başladı. İlaç kullanıyorsun geçiyor sonra yine. Bol bol karnabahar suyu içtim iliyinca elhamdülillah o şifa vesilesi oldu şiddetle tavsiye ederim. .saracoglundan
İnşallah sen de faydasını görürsun canım inan ki ilaç gibiydi bir kupa içiyordum bi saat sonra rahatlıyordum tam da mevsimi hasla suyunu iç bolbolÇok teşekkür ederim canım deneyeceğim bende hemen
Canım görürsün inşallah faydasını her hafta iki kez yap canım en az hatta hasladiginda bir iki kupa iç ben şifayı onda buldum. Öbür türlü toz karıştırıp içiyorsun iki gün sonra bi hafta sonra yine nuksediyorİnşallah canım çok dua ederim sana valla okadar çok çektim ki enfeksiyondan ilk gebeliğim enfeksiyon yüzğnden dış gebeliktisonrada zatwn bi tüelü kurtulamadım ilaç kullanıyorum geçiyo 1 ay sonra tekrar başlıyo 2 senedir evliyim iki senedir hep böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?