• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bal tarcin corek otu adet gecikmesi yapar mi

Dilekbltylmz1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2016
8.309
5.626
198
37
slmm herkese bu kür adeti duzenli olanlarda kist yada adet gecikmesi yapar mi bilgisi olan var mi onumuzdeki ay denemek istyrm ama tarcinin adet geciktrime gibi bi ozelligi varmis ve adeti duzenli olanlarda bu kur yumurtayi fazla gekistrp kist yapabiliyrm bilgisi olan yazabilir mi deneynler lutfeen

Kürleri şikayetinize göre yapın.
Mesela zaten yumurtalarınız gelişiyorsa çatlatmak için kür yapın. Oluşmuyorsa oluşsun diye.
Yani dr kontrolü olup şikayetinizi öğrendikten sonra kür yapın. Daha faydalı olur. :-)

Kürleri şikayetinize göre yapın.
Mesela zaten yumurtalarınız gelişiyorsa çatlatmak için kür yapın. Oluşmuyorsa oluşsun diye.
Yani dr kontrolü olup şikayetinizi öğrendikten sonra kür yapın. Daha faydalı olur. :-)

hmm yapmadim henüz de merak ettim en son doktora gittgmde yumurtlama gerçekleşms demisti doktor ama vajinit var bende ilac falan kullandim belortiler gitti.ne yapayim ben yapmayayim bunu o zaman bide duzeni bozmayalim :-)

hmm yapmadim henüz de merak ettim en son doktora gittgmde yumurtlama gerçekleşms demisti doktor ama vajinit var bende ilac falan kullandim belortiler gitti.ne yapayim ben yapmayayim bunu o zaman bide duzeni bozmayalim :-)

Çatlamıyorsa incir+havuç kürü yap mesela
Şikayete göre kür yani :)
Hayırlısı olsun hakkında ✌️

o yapiliyo acaba bilginiz var mi kac gun yapiliyo hangi gun baslaniyo nasil tuketiliyo amma cok soru sordum

Back