Kontakt Lens Bal renginde solotica ocre mi ? freshlook pure hazel mi ?

GunhesH

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2006
3.433
10
Arkadaşlar ben şöyle kahve gözle iyi kaynaşan bal rengi-amber tonlarında ve mümkünse dışı siyah hareli lens arıyorum...ve de yeşermeyen ve grileşmeyen bal rengi istiyorum..

freshlook pure hazel tam aradığım ideal renk..ama aylık olduğu için çabuk yırtıyorum...
tabi ki soloticanın dokusuyla freshlook karşılaştırılamaz ama ocreler sanki sanki grileşiyor gibi görünüyor resimlerde...cor ocre veya nc ocre kullananlar yorumlarını yazabilir mi ?
benim için önemli olan dokudan ziyade istediğim rengi vermesi...

Merhaba,

ben hergün lenslerin içinde olduğum için sanırım sana yardımcı olabilirim, öncelikle
söyliyebilirm ki aylık lensler hijyen ve maliyet bakımından senelik lenslere göre çok daha iyi ve avantajlı firmalaar arasında da en güveniliri novartis yani freshlook tedarikçisidir.freshlook honey ( bal ) rengini denemeni tavsiye ederim pure hazel ela demek zaten açık kahve gözlerde yeşile yakın durur senin fikrin ama bence yine de frshlooka devam et :KK61:

Merhaba,

ben hergün lenslerin içinde olduğum için sanırım sana yardımcı olabilirim, öncelikle
söyliyebilirm ki aylık lensler hijyen ve maliyet bakımından senelik lenslere göre çok daha iyi ve avantajlı firmalaar arasında da en güveniliri novartis yani freshlook tedarikçisidir.freshlook honey ( bal ) rengini denemeni tavsiye ederim pure hazel ela demek zaten açık kahve gözlerde yeşile yakın durur senin fikrin ama bence yine de frshlooka devam et :KK61:

ilgin için teşekkür ederim canım :)
canım ben freshlook pure hazel almıştım ancak freshlookları (hangi rengini aldıysam) hepsini 1 ay kullanmak bir yana 3. 4. takışta yırttım..yırtılmayanların da uçlarında kopma oldu..bu lens bana dayanmıyor ama pure hazeldeki renk güzelliğini de diğer markalarda görmedim..yırtıldığında ne kadar icim acımıştı anlatamam..yıllık lenslerde aynı tonu bulamıyorum...

canım hazır seni bulmuşken sormak istiyorum...bir de freshlookların günlük olanları var ve bana aylık lensin 3-4 kere dayandığını düşünürsek 1 kutuda 5 çift lens olarak aylıktan da ucuz fiyata satılması sanki aylıktan daha iyi gibi dimi ? her hafta birini kullansam 1 ayı öyle çıkarırırım...solusyonla da uğraşmamış olurum... ama bir yorum okumuştum çok cıvık olduğunu ve göze yapıştığını lensi çıkaramadığını söylemişti o kişi....aylıkların su içeriği % 55 ve çok rahat..günlük olanlar da % 66 y mış...sence aylık mı alıyım günlük mü ?

Son düzenleme:
merhaba cnım freshlook hazelin fotoğrafı var mı ? doğal duruyo mu görmek isterim, ben daha önce yeşilini kullandım ama dediğin gibi dayanıksızdı biraz ve günün sonunda göze yapıışıp kalıyodu

maalesef resmim yok canım kullanalı çok uzun süre olmuştu..ama renk duruşu hafif yeşile çalan ve dışı siyah hareli bir bal rengiydi...
ancak bu konuyu açtıktan sonra ben kararımı verdim ve solotica nc ocre alacağım :KK31:

Son düzenleme:
ya canım sen bu renkli lenslerden yana tecrübelisin ben de baya bi araştırdım, zaten senelerdir numaralı lense tabiyim, insan da değişiklik istiyo tabi arada
neyse ben şu soloticanın hydrocharme ocre sine özendim koyu kahve benim gözler :)
e bu lensler hijyenik açıdan, kullanım kolaylığı açısından, alerjik olup olmayışı açısından pek bahseden yok herkes rengini anlatıyo
ama arkadaşlar göz bu bi alerjik reaksiyon oluyo, konjiktivit adı altında, doktora gidiliyo 5-6 gün damla kullanmadan geçmiyo Allah korusun ya problemli bi ürünse
türkiyede olmayan bir lens, biz bunu alıp takmak istesek nerden,kimden alıcaz?

ya canım sen bu renkli lenslerden yana tecrübelisin ben de baya bi araştırdım, zaten senelerdir numaralı lense tabiyim, insan da değişiklik istiyo tabi arada
neyse ben şu soloticanın hydrocharme ocre sine özendim koyu kahve benim gözler :)
e bu lensler hijyenik açıdan, kullanım kolaylığı açısından, alerjik olup olmayışı açısından pek bahseden yok herkes rengini anlatıyo
ama arkadaşlar göz bu bi alerjik reaksiyon oluyo, konjiktivit adı altında, doktora gidiliyo 5-6 gün damla kullanmadan geçmiyo Allah korusun ya problemli bi ürünse
türkiyede olmayan bir lens, biz bunu alıp takmak istesek nerden,kimden alıcaz?

canım ben soloticadan 2 tane hidrocor lens aldım ve rahatlığı konusunda şikayetim olmadı..ama tabi solusyon seçimi de çok önemli..bazı solusyonlar gözlerde kaşıntı ve batma hissi yapabiliyor..mesela b&l nin solusyonları gibi....ben sauflon all in one light kullanıyorum hassas gözler için özel solusyon..ve onunla kullandığım sürece sorun yaşamıyorum :KK55:
canım bu lensleri bu site üzerinde vetman10 nickli arkadaş satıyor (arzu hanım) onun haricinde istanbul leventte yeri olan bir internet sitesinden de satın alınabiliniyor..(ben oradan alıyorum) diğer net üzerinden lens satan sitelerdeki soloticalar burada bahsettiğimiz brezilya soloticası değil (gold olanlar)

Son düzenleme:
ad..selens.com mu senin tavsiye ettiğin ? iki harfi eksik yazdım bişey demesinler şimdi
eğer orasıysa aradım gümrükte problem yaşıyoruz dediler bana, 1 ay beklermişim

ad..selens.com mu senin tavsiye ettiğin ? iki harfi eksik yazdım bişey demesinler şimdi
eğer orasıysa aradım gümrükte problem yaşıyoruz dediler bana, 1 ay beklermişim

evet canım orası...canım sen numaralı lens mi istedin ki ? genelde numaralıların temin süreci 1 ay oluyor..ben numarasız aldığım için en geç 1 hafta içinde elime geçiyor...ama şimdiki gümrük konusunu bilemiycem :26:

evet canım maalesef numaralı. o yüzden demek bana öyle dediler, ama güvenilir bir yerse temin edecekse, bekleyebilirim

numaralı lens alan herkes 1 ay bekliyor canım benim bildiğim..çünkü ellerindeki stokta hazır bulundurmuyorlar istek üzerine getiriyorlar...yani o normal bir süreç...solotica kullananlar topiğinde de sorabilirsin istersen....ben o adresten 2 kere lens aldım bi sorunla karşılaşmadım..sonuçta kapıda ödeme olacağı için parayı önceden alıp üstüne yatmak gibi bir durumları da söz konusu olamaz..lens kapına gelmediği sürece senden para çıkmayacak sonuçta..ben de ona güvenerek alıyorum zaten...
tek kusurları PTT kargo ile çalışmaları...diğer kargolar kadar hızlı değiller...

ilgin için teşekkür ederim canım :)
canım ben freshlook pure hazel almıştım ancak freshlookları (hangi rengini aldıysam) hepsini 1 ay kullanmak bir yana 3. 4. takışta yırttım..yırtılmayanların da uçlarında kopma oldu..bu lens bana dayanmıyor ama pure hazeldeki renk güzelliğini de diğer markalarda görmedim..yırtıldığında ne kadar icim acımıştı anlatamam..yıllık lenslerde aynı tonu bulamıyorum...

canım hazır seni bulmuşken sormak istiyorum...bir de freshlookların günlük olanları var ve bana aylık lensin 3-4 kere dayandığını düşünürsek 1 kutuda 5 çift lens olarak aylıktan da ucuz fiyata satılması sanki aylıktan daha iyi gibi dimi ? her hafta birini kullansam 1 ayı öyle çıkarırırım...solusyonla da uğraşmamış olurum... ama bir yorum okumuştum çok cıvık olduğunu ve göze yapıştığını lensi çıkaramadığını söylemişti o kişi....aylıkların su içeriği % 55 ve çok rahat..günlük olanlar da % 66 y mış...sence aylık mı alıyım günlük mü ?

rica ederim cnm ne demek

günlük lensler çıkar at lens yani açtığın bilisteri 1 kereye mahsus kullanabilirsin ertesi gün çöp olur o :) freshllok aylık olanı kullanamıyorsan solotika al yıllık kullanmak istersen de bence bir optikçi yada lensçiyi ziyaret ederek sofistik marka lensleri denemelisin birde rainbow elegance serisi muhteşemler tamamen doğal duruyo
yırtılması da zor :)

rica ederim cnm ne demek

günlük lensler çıkar at lens yani açtığın bilisteri 1 kereye mahsus kullanabilirsin ertesi gün çöp olur o :) freshllok aylık olanı kullanamıyorsan solotika al yıllık kullanmak istersen de bence bir optikçi yada lensçiyi ziyaret ederek sofistik marka lensleri denemelisin birde rainbow elegance serisi muhteşemler tamamen doğal duruyo
yırtılması da zor :)

yardımın için sağol canım :KK17: ben yine solotica alacağım anlaşılan...çünkü sophistic lensler çok pahalı geliyor bana...açıkcası bir lense en fazla taş çatlasa 200 tl verebilirim daha fazlasını fazla görüyorum açıkcası...

rainbowun elite line hazel ve fantasy line deep hazelini kullandım..dokusunun damarsız oluşu iyi birşey ancak elite line çok doğal olmasına karşın haresiz olduğu için yakışmadı..fantasy line serisi ise hareli ancak çok opak ve bombeli geldi ve ela olmasına rağmen pupil boşluğu hemen seçiliyor insanı şaşı gösteriyor...ama yine de solotica alamadığım zamanlar 2. marka tercihim yine rainbow olurdu sanırım :KK61:

Güneş ben de soloticanın hidrocor ocre sini sipariş vermek istiyorum.Numarasız degil mi bir de senin siparis verdigin kapıda odeme yaptıgımız site hangisi bilgi verirsen cok sevinirim.

Güneş ben de soloticanın hidrocor ocre sini sipariş vermek istiyorum.Numarasız degil mi bir de senin siparis verdigin kapıda odeme yaptıgımız site hangisi bilgi verirsen cok sevinirim.

arkadaslar lens konusunda yardımcı olabılırım babam optik işiyle uğrasıyor az cok bıseyler bılıyorum solotıca lenslerını getırtebılıyoruz .:)

arkadaslar bu lensler hakkında yardımcı olabılırım babam optikçi solotica lenslerını ıstege baglı getırtebılme sansımız olacagını dusunuyorum :) konuyla ılgılenen arkadaslara yardımcı olabılırım

Hayatımda gördüğüm en dandik lensler freshlookun oldu 30 50 tllik lenslerden pek bir beklentim olmamıştır açıkcası ama canavar gibi oluyor takan insan:44::44:

Ben Cor değil de Charm Ocre siparişi verdim gözlerim orta kahve açık kahve arası gidip geliyor ışığa göre fotoğraf çeker koyarım cnm:)

optikçi olmamıza ragmen solotıcayı ılk defa denıcem adını cok duymustum gercekten doğal duruyor mu ? fırmalar artık testır gondermıyorlar o yuzden emın olamıyorum yardımcı olursanız sevınırım

optikçi olmamıza ragmen solotıcayı ılk defa denıcem adını cok duymustum gercekten doğal duruyor mu ? fırmalar artık testır gondermıyorlar o yuzden emın olamıyorum yardımcı olursanız sevınırım

fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla doğal,en azından freshlook,b&l gibi piyasadaki çoğu markadan daha iyi olacağına eminim.Elime bir geçse daha net bilgi veririm canım.Numaralı kullandığım için bekliyorum :/

Son düzenleme:
X