Kontakt Lens bal rengi veya ela gözlüler solitica lens hakkında

swanlake

swan
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2008
29
1
slm bayanlar benim gözlerim bal rengi bazen güneşte yeşile çalıyor ama ben her zaman yeşil durmasını istediğim için lens almaya karar verdim en doğalı da solotica lens gibi duruyor national color mel ve hidrocharm mel arasında karar veremedim bazı yerlerde national colorın sarıya çaldığı söylenmiş ben biraz yeşilinin belirgin olmasını istiyorum zaten gözlerim sarı gibi çünkü. sizce hangisini almalıyım önerilerinize ihtiyacım var

Son düzenleme:
bende bendee gözlerim açık beren saatin göz renginden açık,açık bal rengi gibi..güneşte garip bi yeşile dönüyor ama bende canlı bi gri yeşil gibi olsun istiorum :) lima style ahah ama quartzo bana gidermi cesaret edemiorum..açık gözda kulananlar cevap verirlerse sevinirizz

swanlake ne yaptın??lens denedinmi hiç yada aldınmı...ben solotica denemedim ama onun dışında denediklerimi albüm yaptım profilimden bakabilirsin :)) seninde denediğin varsa resmini görmek isterim...

Tüm ela gözlülere nc verde marina öneriyorum keşke benim gözlerimde ela olsaydı hiç düşünmeden bu rengi alırdım

Eklentiler

• $2rfsfba.jpg
    22,3 KB · Görüntüleme: 1.722
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…