Saç Rengi ve Saç Boyama Bal rengi için evde mi boyasam kuaföre mi gitsem kızlar yardım :)

eylemcetinkaya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2010
279
0
46
İstanbul
Selam kızlar. Saçımı bal köpüğüne boyiycam. Saçlarım şu an gizemli kahve rengine boyalı. Bu rengi de bal rengine çevirmek için açmam gerekiyor sanırım. 2 kutu açıcı ve boya saçıma ancak yeter bunun maliyeti de nerdeyse kuaförde boyamaya denk geliyor. palette altın pırıltılı bal rengini kullanıcam açmadan tutar mı bu boya kullanan varsa ya da fikri olan varsa yardımcı olursanız çok iyi olur..

Eğer kendin açma konusunda yetenekli isen yapabilirsin, tutturabilirsin evde kendin.
Çok güzel bir renk benimde saçlarım şuan açıcılı aynı kutudaki gibi duruyor dipleri geldi ne yapsam diye düşünüyordum iyi aklıma getirdin :)
Bak bir sitede bunu buldum. Kutudaki aynı bu rengi veriyormuş. Ama arkadaş dip boya yaparken anlatmış.

hmmm bir blog yazarı..okumuştum bunu..
ama markayı da rengin adını da hatırlamıyorum şimdi

Çok güzel renk ya aşık oldum resmen açma konusunda iyi sayılırım bir kez açtım benim saçlarımın doğal rengi baya koyu kahve siyah gibi. açtım gizemli kahve boyadım böyle oldu iyi olmuş dediler. Kendin yapayım o zaman

Paletta deluxe altın parıltılı bal 9/5
Tatlıgaci evet bir blog yazarından :))
Bende bu resngi yapacağım yaptığım zaman paylaşırım ama yapacaksan önce sen yap bende görmüş olurum

Bu şahıs koleston 9/1 küllü sarı ile de şu rengi elde etmiş

evet evet 9-5ti pardon sevgieleği ben de bayrama doğru yapıcam canım yapar yapmaz paylaşırım burda Bu renk de çok hoşmuş küllü sarı olan eğer ten rengine falan uyuyorsa süper. ben esmer olduğum için fazla açılamıyorum yoksa denemek istediğim o kadar çok renk var ki

Son düzenleme:
Ben buğday tenliyim sarının güzel ve sıcak tonları çok sevimli duruyor.
Bence bu 2 rengi tereddüt etmeden kullanabilirsin tenine uyacağından eminim

teşekkür ederim sevgimeleği gerçekten rahatlattın beni <3 görsellerden falan da baktım boyayan bayanların fotoğraflarına çok hoş bence altın parıltılı bal ile boyamaya karar verdim şu an

canım ben bu rengi yaparsam, direk sepet alıp ,gül satmaya çıkmam lazım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…