• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar bal maskesi resmen mucize gibi

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

esra_esra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2011
218
2
68
Kocaeli
1 tatli kasigi bal
2 tatli kasigi zeytinyagi
1 yumurta sarisi
hepsini karistirin dipden uca surun. ozellikle de kirik ve yanik yerlere uygulayin 40-45 dk strec filme sarip bekleyin, sonra da ilik suyla yikayin.
benim saclarim cok kotu kirik ve yanik gibiydi bu maskeyi ilk yapisimda farki gordum. Haftada iki uc defa yapin

1 tatli kasigi bal
1 yumurta sarisi
hepsini karistirin dipden uca surun. ozellikle de kirik ve yanik yerlere uygulayin 40-45 dk strec filme sarip bekleyin, sonra da ilik suyla yikayin.
benim saclarim cok kotu kirik ve yanik gibiydi bu maskeyi ilk yapisimda farki gordum. Haftada iki uc defa yapin

bende yağ,limon ve bal karıştırıyorum oda süoer.limon asidik ama asla saçı kurutmuyor,anlamadım ama süper...bide üşenmesek...

1 tatli kasigi bal
1 yumurta sarisi

çok merak ediyorum hemen denicemmmmm

bende deniycem üşenmediğim bi günde :1: inş. işe yarar teşkkrler bilgi icin :1::1:

Back