bal limon maskesi

ReveN

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2011
329
202
arkadaşlar kremlere dünya kadar para vereceginize kesinlikle bu maskeyi uygulayın ve cildiniz daha parlak ve pürüzsüz olur ve zararıda yok yüzüme kolay kolay ne krem sürerim nede bu tür maskeler yaparım yüzümle pek oynamayı sevmiyorum özellikle kremler geçici çözüm sağlıyor ama ileri yaşlarda zararları ortaya çıkıyor halam bana bunu önermişti daha önceden üşengeç biri oldugum için açıkcası yapmamıştım yüzümden pek sivilce yoktur hafif t bölgesi yağlı siyah noktalarım var çok azda olsa halamın okulda arkadaşı bunu yaparmış kızın yüzü inanılmaz derecede kötüymüş sivilce siyah nokta felan sonra birgün bu okula geldiginde hani porselen gibi derizya kızın yüzünde ne sivilce kalmış nede siyah nokta çok parlak bebek gibi yüzü olmuş halamda buna ne yaptıgı felan sormuş balın içine 3-4 damla limonu karıştırıp haftada 2 gün sürüp 40-45 dk bekletiyormuş sonra ılık suyla temizleyeceksiz bunu en az 3-4 ay uygulamış ve sonuçta güzel bir cilde sahip olmuş bende geçen haftadan beri yapmaya başladım ve gerçekten cilt parlıyor yumuşacık güzel bir cildim olmaya başladı fazla yağlarıda alıyor ayrıca ilk yaptıgımda burnumun üstünü sıktım ve siyah noktalar daha rahat çıkmaya başladı bende bunu düzenli uygulamaya karar verdim bakalım 2-3 ay sonra sonuç ne olacak ama şuan gerçekten memnunum sonuçta bal ve limonun zararı yok limonu direkt yüzünüze sürseniz belki zararlı olabilir ama balın içine 2-3 damla koydugunuzda kaybolup gidiyor ben kolay kolay burada pek bir şey tavsiye etmeyi sevmiyorum özellikle çok akneli bir cldniz varsa kesinlikle bir cilt doktoruna gidin ama bunuda yapın derim

merhaba, bal ve limonun miktarlarınıda yazar mısın ?

bir çay kaşşıgı bal'a 3-4 damla limon sıkıyorsun haftada 2 kere bunu uygula 40-45 dk bekletmen yeterli

şuan yüzümde olan maske
arada böyle bakımlar yaparım yüzüme seviyorum zorda gelmiyo ama bu maskeyi ilk kez uyguluyorum.
sonucu tekrar paylaşırım:)

sewgili rewencim naptın hala dewam ediomusun? sonuçlar ne alemde canm??

başlarken çok kararlı oluyorum ama devamı gelmiyor 3 kere felan yaptım başka yapmadım bu konuda acayip üşengecim şöyle 2-3 ay yapıpta gerçekten sonucu görmek lazım bu karışımı sürüp 45-50 dk beklemek bazen sıkıcı geliyor ama tekrar başlayacam

Evet bi aar bende yapıyordum 1 aspirin katarak. Sivilcelerimden dolayı. Gerçekten etkili, cildimi kurutmadan yumuşacık yapıyodu sivilcelerimin rengi sönüyodu. Yine başlayım

ay canım kesnlkle deneyecegımmmmmmmmmmm

Dun aksam ve buaksam uyguladim valla super yumusacik yapıyor cildi sirf bunun için bile yapilir

Buradan satışı yapılıyormuş

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…