• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Bal köpüğündeki turuncu yoğunluğunun rahatsızlığı

Nightophilia

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2017
24
3
1
Saçımı koleston 9.3 altın sarısı ile vital 8.4 kahve köpüğü karışımıyla boyuyorum.Lakin bikaç boyamadan sonra iyice turunculuğu yoğun olmaya başladı.Doğal saçım kumraldır.İlk zamanlar bu yüzden çok turuncu olmadı galiba.Şimdi ben onu kırmak için mavi boya mı eklesem, direk altın sarısıyla küllü bi renk mi karıştırsam..Ne yapsam ben ya?

Tam da beklediğim gibi.)

Bugün kuaförüm bana mavi şampuan diye birsey verdi.Haftada 1 kez uygularsın dedi.Saçtaki turunculuğu engelleyen bir şampuanmış.Bende platin röfle yaptırıyorum ve ara ara kızarmalar,turunculuklar oluyor.İlk boyandığında değil ama yıkandıkça turunculaşır dedi.Sizde bu tarz bir şampuan kullanabilirsiniz..

16115049_1319787388044357_3142817765295258312_n.jpg

Boyanıza bir parça gümüş boya ya da mavi boya katabilirsin bu küllü tonlar verir böyle tercih etmezsen sonu 1 ile biten küllü boyalar ile karışım yaparsın
Mor şampuan alacaksan 5 6 yıkamadan sonra etkisini görürsün ama bu şampuan açık sarı tonlarda daha belirgin sonuçlar veriyor (bende öyle oldu)
Benim saçlarım koyu kahve, açılırken hep turuncu ya doğru açılıyor ben gümüş boya+küllü boyalar+mor şampuan ile bunu aşmaya çalışıyorum ve sadece diplerde az az turnculuk kaldı

Doğru diyosun.Önce renkli boyaları almaya başlayayım en iyisi.

Boyanıza bir parça gümüş boya ya da mavi boya katabilirsin bu küllü tonlar verir böyle tercih etmezsen sonu 1 ile biten küllü boyalar ile karışım yaparsın
Mor şampuan alacaksan 5 6 yıkamadan sonra etkisini görürsün ama bu şampuan açık sarı tonlarda daha belirgin sonuçlar veriyor (bende öyle oldu)
Benim saçlarım koyu kahve, açılırken hep turuncu ya doğru açılıyor ben gümüş boya+küllü boyalar+mor şampuan ile bunu aşmaya çalışıyorum ve sadece diplerde az az turnculuk kaldı

Teşekkür ederim temin etmeye çalışayım.

Back