• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Bal köpüğü :))

orange_85

Yaş 31 kilo 95 hedef (85) simdilik
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2008
125
43
98
40
Mrb kızlar benm saçlarım kahverengi evde bal köpüğü yapmak istiyorum aslında kuaföre yaptrcaktm ama 200tl diyince vazgeçtim sokağa atacak param yok ama saçımı da bal rengi yapmak istiyorum bir sitede küllü sarı renlerden kullanırsanz bal köpüğü elde edersiniz yazıyordu sizce olur mu?
bi de kuaför önce aralarına atalım sonra açalım demişti tamamen mi boyym yoksa aralarına mı ataym:2:

ben kumral saçıma açık küllü sarı atmıştım bal rengi olmuştu ama lorealin casting in de var bal köpüğü ve iyi olduğunu söylüyorlar

ben kumral saçıma açık küllü sarı atmıştım bal rengi olmuştu ama lorealin casting in de var bal köpüğü ve iyi olduğunu söylüyorlar

Evet senn saçına tutabilir ama benm saçım kahve rengi olduğu için tutar mı bilemiyorum açmam gerekmez inş bi denycem

arkadaşım bildiğim ve burdan okuduğum kadarıyla bal renginin tutması için , eğer saçın koyu renkse, önce açman gerekiyor birkaç ton . yoksa istediğin sonucu pek alamazsın.

arkadaşım bildiğim ve burdan okuduğum kadarıyla bal renginin tutması için , eğer saçın koyu renkse, önce açman gerekiyor birkaç ton . yoksa istediğin sonucu pek alamazsın.

palettenın altın parıltılı bal rengıne boya. 2 kutu al acılıyor

benim saçımda sarı tonlaması var altın parıltılı bal balyaj yaptırıcam yine..daha önce onu da kullandım bal sarısı yapmıştı

Back