kızlar benim saçlarım koyu kumrala yakın 5-6 ay önce röfle yaptırdım ve hiç beğenmedim bir türlü istediğim renk olmadı yıkadıkça düzelir dedi kuaförüm saçlarım yıprandı beyazlaşmıştı artık çok kötü görünüyordu. boyada alerji yapıyor diye bir türlü komple boya yapamıyordum artık her şeyi göze alıp lorael'in yeni çıkan amonyaksız boyalarından aldım :) bal köpüğü nengini sonuç muhteşem çok beğendim tam istediğim renk oldu tabi saçımın rengi çok açık olduğu için tam kapanmadı ama yeniden gölge yaptırmış gibi oldu :sm_cool: yıkandıkça eminim açılacak ve hafif bakır kızılı olacak ama 2. boyamada sonuç daha mükemmel olacak denemek isteyenlere fikir olsun kaydirigubbakcemile3
benim saçımda tam bal rengi oldu kutunun üstündeki resimle aynı bu arada boyayı karıştırınca içindeki simleri fark edeceksiniz ışıl ışıl bir boya ben çok sevdim kaydirigubbakcemile2
benim saçımda tam bal rengi oldu kutunun üstündeki resimle aynı bu arada boyayı karıştırınca içindeki simleri fark edeceksiniz ışıl ışıl bir boya ben çok sevdim kaydirigubbakcemile2