• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama bal köpüğü ve platin sarı karışımı

werra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2012
9
0
36
Antalya
merhaba benim saçım gizemli kahve boyalı üstüne neva kolor bal köpüğü ile ekstra açık platin sarı karışımı boyarsam rengini biraz daha açabilirmiyim bilgisi olan biri cevap verebilirmi lütfen $fotoğraf1183(1).jpg

yukarıdaki şimdiki rengim bal köpüğü ve platin sarıya boyarsam turunculuk olurmu yardım lütfen

merhaba benim saçım gizemli kahve boyalı üstüne neva kolor bal köpüğü ile ekstra açık platin sarı karışımı boyarsam rengini biraz daha açabilirmiyim bilgisi olan biri cevap verebilirmi lütfenEki Görüntüle 364488
saç renginizin tonunu açıp turunculukta gitsin istiyorsanız çok açık küllü sarılarla boyamanız gerekir yok sadece rengi biraz açmak istiyorsanız çok açık sarılar yada platin sarıda olabilir bu konuda forumlarda birçok arkadaşın deneyimleri var bir bakın isterseniz bu arada saç rengin harika bende yeni boyamaya başladım bu renge umarım zamanla benimde sizinki kadar güzel olur

Son düzenleme:
teşekkürler arkadaşlar yorumlarınız için bir iki ton açık daha parlak birazda sarı ışıltılı olsun istiyorum sadece bununla ilgili ne yapabilirim açık sarıya boyarsam turunculuk olur diye cesaret edemedim açıkçası o yüzden bal köpüğü platin karışımı düşünüyorum bununla ilgili fikirlerinize ve tecrübelerinize ihtiyacım var

Back