• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama bal köpüğü ve açık papatya karışım

comebaby

tek yumuta ikizlerim
Kayıtlı Üye
29 Mart 2007
1.226
6
116
İstanbul
arkadaşlar bal köpüğü ile acık papatyayı karıştırsam sizce acık renk elde edermiyim yoksa kahve köpüğü ile altın sarısınımı karıştırayım bu karışımı uygulayıp başarılı olurmuyum

kesinlikle açık renk istiyorsan içine koyu katma hatta alabildiğin en açık renkle boya ben dore sarıyla açık kumral karıştırmama rağmen olmadı tabi ben sarı gibi olsun istiyordum sen ne istiyorsun bilememde açık istiyorsan koyu renk kesinlikle katma

zemuszemus cnm ben bal köpüğüyle açık papatyayı karıştırmıştım bayanssulusmile ama çok da açık olmadı..bir de nasıl açık renk istediğine bağlıboshayallersmile yarın veya öbür gün ben de kahve köpüğüyle altın sarıyı karıştırıp boyamayı düşünüyorum:) gerçi benim saçım küllü açık kumrala bi kaç kez boyayarak baya açıldı...bal köpüğü renginde turunculuk var o yüzden pek tavsiye etmem 2.seçeneği dene bence sen de:) veya ben küllü sarıyla altın sarı fln karıştırıp boyucam bu da bir alternatif sositososito ay çok kararsızmışım meğersesempatiksalakcinnieyvahedigeldismile

Back