• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama bal köpüğü üstüne amber sarı mı amber bal mı?

awakee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2011
8
0
36
İstanbul
merhaba arkadaşlar,ben 2 ay önce röflemi kapattırdım kuaförde ama yıkandıkça uçlardan açıldı doğal olarak ve dün kendim evde loreal casting creme gloss un bal köpüğüne boyadım renk çok güzel içime sindi ama ikinci boyamı aynı seriden amber sarı mı amber bal mı boyamalıyım karar veremedim,bozar mıyım acaba rengi :44::44:

renk içine sindiyse neden başka reenge boyamayı düşünüyosun kii ne gerek var riske girip beğendiğin rengi değiştiriceksin bence beğendiysen rengi hiç değiştirme aynı renge boya.bu arada ne renk saçın üzerine boyadın ne renk oldu.bide mümkünse foto koyabilirmisin bende o tonları düşünüyorumda.

renk içime sindi ama koyu geldi biraz,daha açık bi ton tuttururum belki diye düşündüm,röflem kapanmıştı koyu kumralla 2 ay sonunda yıkandıkça aktı uçlar açıldı biraz,resim koymaya çalışırım boyadan çok memnun kaldım ama dediğim gibi 1-2 ton açabilir miyim acaba diye fikir almak istedim

tam bir bilgim yok bu boyalarla ilgili ama içine bal köpüğünün içine birazcık sarı katabilirsin.gerçi bilen bir arkadaş mutlaka çıkar dediğim gibi benim bilgim çok fazla yokk.

teşekkür ederim,eğer senin saçın kumralsa ya da açık bi tonsa bu rengi deneyebilirsin sende gerçi yıkandıkça görmek lazım sonucu ama güzel bir ton ve boyada çok iyi ,amber sarı da çok güzele benziyo ama bu rengin akmasını bekliycem.

benim kendi saçım koyu kahve ama benim saçımda kızıl vardı saçlarım alacalı bulacalı olmuştu bende kızdım palette koyu kahveye boyamıştım.geçenlerdede koyu kahvenin koyuluğunu kırsın diye küllü açık sarıya boyadım ama diplerimin rengi değişti sadece diplerim tatlı bir kahverengi oldu ama boyalı olan yerlerde ufacık bir değişim bile olmadı.üstüne bide saç diplerim su topladı.şimdi su toplayan yerler geçti ama ben şu anki iğrenç olan(dipler farklı ortası farklı uçlar farklı) saç rengime rağmen saçlarımı dinlendiriyorum.bir süre daha dinlendireyim sonra boyucam ama karamelle bal köpüğü arasında gidip geliyorum.

burdan takip ettiğim kadarıyla karamelde kızıllık var diyolar bal köpüğü daha tatlı bi renk gibi geliyo bana ama dediğim gibi yıkandıkça görmek lazım tanıdığın kuaförn varsa ona da danış derim

Back