• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Bal köpüğü röfle saçlarımı sarı renge nasıl döndürebilirim?? RESİMLİ!!!

cyd86

Guru
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2010
10.168
6.717
448
merhaba hanımlar :71:

Saçlarıma 3 ay önce karamel üzerine bal köpüğü röfle yaptırdım. Şuan diplerim çıktı ama ben dip boya yerine sarıya boyamak istiyorum saçlarımı. Bunu evde yapmak istiyorum fakat hangi markanın hangi numaralı ürününü seçeceğime karar veremedim :26: bana yardımcı olursanız sevinirim :69:

İşte saçlarım;

Bu da elde etmek istediğim renk. Platin gibi beyazımsı değil ama açık ve parlak bir renk istiyorum :26:

Bence sakın kendin yapmaya çalışma ben denedim saçlarım hamur gibi oldu koptu, iyi bir kuaför istediğin rengi saçını çok az yıpratarak belkide yıpratmadan yapabilir.

Bence sakın kendin yapmaya çalışma ben denedim saçlarım hamur gibi oldu koptu, iyi bir kuaför istediğin rengi saçını çok az yıpratarak belkide yıpratmadan yapabilir.

isteyeceğim en son şey saçımın yıpranması :30:
istedigin sac rengini alıp direk boyasan bu sacların üstüne tutmazmıki???

işte hangi rengi alacağım onu bilmiyorum ki :31:

ceydoş bütün rekleri denemiş ve tecrübe edınmıs biri olarak söylüyorum

istedığın rengi evde sen yapamazsın canım...

işlemi uzatırsın,zorlşatırırsın ve sacını yıpratırsın.

Kuaföre gitmelisin.

ceydoş bütün rekleri denemiş ve tecrübe edınmıs biri olarak söylüyorum

istedığın rengi evde sen yapamazsın canım...

işlemi uzatırsın,zorlşatırırsın ve sacını yıpratırsın.

Kuaföre gitmelisin.

öyle yapıcam artık kuşum :31:

bu rengi evde yapman bence çok zor bence zeminini biraz daha açtırmalısın çünkü sarıya boyatarak o renge ulaşamazsın açık renk bi zemin üstüne tekrar röfle ancak o şekilde olur diye düşünüyorum bende öyle yaptırdım şu an istediğime daha yakın ama bir kaç ay sonra zemini dahada açtırıp tekrar röfleyle daha ii sonuca ulaşırım diye düşünüyorum http://www.kadinlarkulubu.com/sac-s...kip-paylasalim-dersiniz-277.html#post18591339 şurdan bakabilirsin istersen:)

bu rengi evde yapman bence çok zor bence zeminini biraz daha açtırmalısın çünkü sarıya boyatarak o renge ulaşamazsın açık renk bi zemin üstüne tekrar röfle ancak o şekilde olur diye düşünüyorum bende öyle yaptırdım şu an istediğime daha yakın ama bir kaç ay sonra zemini dahada açtırıp tekrar röfleyle daha ii sonuca ulaşırım diye düşünüyorum http://www.kadinlarkulubu.com/sac-s...kip-paylasalim-dersiniz-277.html#post18591339 şurdan bakabilirsin istersen:)

canım, öncelikle yanıtladığın için çok teşekkür ederim :71:

en son eklediğin fotoğrafta saçlarıın rengi çok gğzel görünüyor ve dediğin gibi bir işlemden daha geçip açtırırsan mükemmel olacak -ki ben de o rengi istiyorum işte :31: bi güzellik salonundan randevu aldım, profresyonelmiş açtığımız saç kesinlikle yıpranmaz diyor kadın :44: bi gidip bakacağım..

bu saç rengini anca saçınızı tamamen açtıktan yani boyayı akıttıktan sonra tuttursunuz ama çok riskli. kuaförlerin bile bazıları tutturamıyor.

BUgün kuaförde dip boya yaptıracağım inş. sonuç güzel olur :31:

Back