Saç Rengi ve Saç Boyama bal köpügü rengi istiyorum

sedaaa35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2015
36
11
38
31
Merhaba kizlar araniza yeni katildim. 3 ay önce sacimi boyatmaya karar verdim kendi sac rengim siyahti kuaföre gittim actirdim sonra karamele boyattim. Ama bi süre sonra acayip bi renge dönüstü 1 ay gecti diplerim falanda cikti bu sefer acik karamel yap dedim. Boya yapildigi zaman rengi fena olmuyo ama 1 hafta sonra falan acayip bi sariya dönüyo cok cirtlak bi renge. 1 hafta önce tekrar gittim bal köpügü rengini begendim bunu yap dedim kuaföre tamam dedi ama cok bi degisiklik olmadi yine saclarim koyu sari gibi bisey. Acaba sorun benim sacimda mi yoksa kuaförün boyasinda mi bilmiyorum diplerim cikinca kendim boyamayi düsünüyorum. Kuafördeki katalogta lilafix yaziyodu o marka kullaniyo sanirim hic duydunuz mu bu markayi?

Sedacım , öncelikle söyledğin markayı daha önce hiç duymadım. Koyu renk saçlarda açık renk tutturmak her kuaförün harcı değil ve bu süreç saçın cok fazla yıpranmasına neden oluyor. Saç çok fazla kimyasala maruz kalıyor ve bir hafta gibi bir süre içinde aktığı için tekrar boyatmak zorunda kalıyoruz. Benim sana tavsiyem kendi saç rengine yakın kahve tonlarına boyatman. Ben bu metodla kendi saç rengime geri döndüm ve uçlarım açık kaldı. Hem çok doğal duruyor (ombre gibi ) hem de bu süreçte boya kullanmadığım için saçlarım kendine geldi, resmen güçlendi.( Bu arada saç yağları da kullandım tabi ). Bol şans diliyorum. Ama eğer açık renk kullanmakta ısrar ediyorsan, daha iyi bir kuaföre danışmanı tavsiye ederim. Sevgilerle =)

Ama ben kendi saç rengimden cok sıkıldım :) bal köpügü cok hosuma gidiyor ama eger boyle devamli akarsa baska renk olarak kızıl düsünüyorum ates kızılı gibi. Siyah istemiyorum madem saçımı açtırdım biraz böyle takiliyim siyah yaparsam geri dönüsü olmaz. Diplerim gelince kendim evde boyamayi düsünüyorum en iyi hangisi acaba akmayan ?

Bal köpüğü gerçekten çok güzel bir renk... Genelde evde boyamıyorum saçımı ama yakın arkadaşlarımdan biri Koleston 11/1 Açık küllü sarı ile bir diğeri de Palette'nin 0-8 Bal köpüğü ile boyamış ve güzel sonuçlar almıştı. Eğer saçın yeterince açık renkse ikisinin de tutacağını düşünüyorum. Kızıl rengine gelirsek, bu sene daha natural renkler moda olduğundan ateş kızılı gibi değil de, "hürrem kızılı" denen renkten düşünebilirsin :)

Saçım şuan koyu sarı gibi ama kötü duruyo.Birde netten biraz baktım da pigmentasyon diye bişey varmış cila da deniyor.Boyayı suyla karıştırıp cila yapıyosun sonra üstüne normal boya yapıyosun akmıyomuş bu şekilde.Bunu kendim denemeyi düşünüyorum kuaförlere güvenemiyorum artık.Ayrıca saçlarım kalın telli kolay kolay yıpranmıyo o kadar boyamama rağmen hala yumuşacık :)

Eli bu işe yatkın bir arkadaşına ya da başka bir kuaföre yaptır istersen canım.

Arkadasıma soyledim canım ablası yıllardır boyuyormus hafta sonu gel boyayalim dedi. Ben biraz netten baktimda küllü renkler daha iyi oluyomus parlamayi engelliyomus galiba. Acik küllü kumral istiyorum markaya daha karar vermedim akmasini istemiyorum cok fazla boyarsam yiprancak saçlarim. Zaten 2 hafta önce boyattim en son. Kendi saçimin resmini aticam becereblirsem. Bu saça tutarmi istedigim renk ?

Saçlarının rengi cok güzel bence.. Sadece cok bakımsız ve elektriklenmiş duruyolar:)
Ama illede boyayacagım dersen tutar bence. Cünkü koyu değil saçların şuan.

Ablam begenmiyor aslinda arkadaslarimda guzel dediler ama. Kuaför boyadiktan bikac gün sonra rengi degisiyor boyadan mi benim sacimdan mi anlamadim. Küllü sari yada acik küllü kumral yapicam biraz turunculuklar var resimde gözükmemis. Resmi dustan sonra cektim elektriklenmis biraz kötü duruyo saçlarim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…