• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Bal kopugu mu?Koyu kahve mi?

annemoglumben

Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2012
6
0
16
Hollanda
Merhaba kizlar.Yardimlariniza ihtiyacim var.Benim dogal sac rengim orta kumral,kaslarim da oyle ama kalin,gozlerimse acik ela.Su an ki sac rengimse bal kopugu ve aralarda cok az rofle var.Ben de hem kis sebebi ile hem de bunaldigim icin rengini degistirmek istiyorum.Daha once hurrem kizili,cikolta kahve ve koyu kahve denedim.Tekrar koyu kahve dusunuyorum ama bal kopugunun de yakistigini soyluyorlar.Bir de bal kopugunun ustune koyu boyarsam akarmis oyle mi acaba...cok kararsizim cooook.Sizce ne yapayim?bu arada saclarom belimde yani uzun.Simdiden tesekkurler...

Saçların belindeyse sakın açık renk saçlara girme. Bakım yapamayacaksan.
Kahve yaparsan eğer. Göz rengin ve yüz hatların daha belirgin olur. Bal renginde her ay dip boyamak zorundasın.

Canim oncelikle yorumun icin tesekkurler.evet dip boyasi olayindan bunaldigim icin koyulastirmayi dusunuyorum zaten.bakim mi ?nerdeee... Yaramaz mi yaramaz bir oglum var onunla ilgilenmekten firsat kalmiyor ki.:)

Back