Saç Rengi ve Saç Boyama Bal köpüğü mü kahve köpüğü mü?

havinia

Guru
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2010
374
61
318
beyaz tenliyim. fotoğraftaki saçımın kendi rengi. eskiden saçlarımı boyuyordum (kızıl viyole, patlıcan moru, siyah) ama yıllardır boyamıyorum ve artık bir değişiklik istiyorum. hangi rengi önerirsiniz? bal köpüğü mü yakışır bana yoksa kahve köpüğü mü? şimdiden çok teşekkür ediyorum ve sizleri çok seviyorum kızlar! opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile

canım bal köpüğü kalkmadı mı ? ama ben boyattım saçlarımı kahve köpüğüne çok doğal oldu .. tavsye ederim

ten rengin benimkine benziyor,kahve karamel karışımı bir renk yaptırmıştım herkes cok beğenmişti,deneyebilirsin.

paletteden bahsediyorsanız, palette naturals bal köpüğü 8 numaradır yani açık kumrala denk gelir. palette deluxe kahve köpüğü ise 8.65 numaradır. açık kumralın içine dore ve kızıl yansıma katılmış halidir, koyu saçın üzerine boyanınca fazlasıyla dore (altın) yansıma yapar...bal köpüğünü tavsiye ederim, daha doğal duran bir renk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…