Saç Rengi ve Saç Boyama bal köpüğü ile küllü kumral

black_catt

`кαуιρ ¢єη&#
Kayıtlı Üye
15 Mart 2009
245
2
318
35
Sakarya
bunu hiç deneyen oldu mu kızlar çok merak ediyorum. saçlarım orta koyulukta denesem nasıl durur acaba? geçen acıcıyla açtım ondan önce küllü kumral vardı açıcıyla açınca tabi turunculuk oldu ardından küllü kumral boyadım. hafif kızıllıklar var ama öyle çok çok açık renk de değil ortalarda bişi şimdi diyorumki palette naturaldeki bal köpüğü ile loreal in küllü kumralını karıştırıp boyasam ortaya ne çıkar :S hiç deneyen var mı :S
bir de aklım lorealin koyu kumral dore küllü 7.31 boyasında:S bunu deneyen var mı

bal köpüğüne benzer bir renk 7.31 yalnız bal köpüğü zaten dorelik içerir sen küllü kumralla karıştırcaksın çok saçma bir karışım olur onun yerine 7.31 i boya daha iyi :)

evet valla doğru aslında. bu dore kızılımsılık mı katıyo sarımsılık mı onu da bilemiyorum aslında

kızıllık katıyor cnm..

bi tek küllü alıyo demekki kızılı iyiki doreli bişi almamışım o zaman kızlar yauv :) sonra yine pişman olcaktım:) saolun cevaplar için kızlar da bişi daha sorabilir miyim :) kavak yelleri dizisindeki aslı nın saç rengi için ne yapmak lazım sizce kızlar :S
aslında o renk gibi bişiler yapmak istiyorum ama hep başarısızlıkla sonuçlanıyor :)

biraz zor aşama aşama ilk küllü kumral sonra açık küllü sarı ile yavaş yavaş elde edebilirsin ya da sonradan saçlarını açıcıyla açıp üzerine küllü sarı boyayabilirsin çok yıpratıcı tabi bu onun saçları küllü koyu sarı eğer dipten gelen doğal rengin koyuysa hep kendi rengin geldikçe bir işlem yapmak zorunda kalacaksın

Bende bu iki rengin karisimindan uygulayan bi arkadasa sordum tam benim istedigim gibi altin tonlarinda olmus benimde kafam karisik nasil yapacagim konusunda kendi sac rengim kullu bide citcitlarim var onlarda platin sari bu iki rengi her iki sacada uygularsam ayni sonucu elde edebiliiyim acaba ??

kızlar saçlarım koyu kahveydi ve ben küllü kumrala boyamak istiyodum.önce 12% lik oksidanla açtım saçlarımı 2 kere 3hafta arayla sonra da wella koleston 7/81 orta incili küllü kumrala boyadım.diplerde daha belirgin küllü oluşu fln ısıdan dolayı ama genel olarak çok memnunum sonuçtan 2hafta sonra yine aynı renge boyucam.daha iyi oturur diye düşünüyorum rengin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…