Saç Rengi ve Saç Boyama Bal köpüğü harikaa

ysmnugr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2010
127
0
96
İzmir
kızlar gecen ay sacimi palettenin natural bal köpüğü rengine boyadım harika oldu herkez cok begendi bu ay dip boyam geldiginde tekrar bal köpüğüne boyadim dipler biraz daha acik bakır tonlarında oldu her yıkadıgımda biraz biraz acılıyo ve cok tatlı bi renge donusuyo beyaz tenli yada bugday tenliyseniz denemenizi tavsiye ederim müthis bi renkzemuszemus

naz elmasın sac renginden biraz daha farklı naz elmasın sacı daha koyu bakır gibi benim sacim daha acık bakır kızıl karısımı gibi gonunyo

eger sacın rengi acik kumral ise bal tonunda acık turuncumsu oluyo benim sacim koyu kahveydi bu renge boyayınca herkez super gorundugunu soyluyo

bu arada sangs sana bisey sormak istiyorum ben palettenin 8,77 tarcın bakır rengini ariyorum butun izmiri aradım hic bir yerde yok sende izmirlisin belki bilirsin bu boyayı satan bildigin bir yer varmi canm:sm_cool:

canim eklenti olarak koysan?

yada profilinde bir albüme koy..cok merak ettim vallah,sarisinim 7yildir artik degistirmek istiyorum.

belki bir fikir olur bana

ufff ne yazikki ekleyemiyorum ama ben sana soyle tarif ediyim googleden naz elmas nefes die giryosunacilan sayfada 4 fotograf cikiyo ayakta cekilmiş bi fotograf var altında yesil bi pantolon o fotodaki sac rengi aaynen benim sacmin rengi canim inş yardmci olabilmişimdir

canim eklenti olarak koysan?

yada profilinde bir albüme koy..cok merak ettim vallah,sarisinim 7yildir artik degistirmek istiyorum.

belki bir fikir olur bana

bence bal kopüğü yada kahve köpügü gibi kahve tonları tenine cok yakısır canim eger degistiriceksen kahve tonları dene bence:teytey:

Canimmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Harika bir sey bu yadelikafadulden

ysmnugr cnm tarcın bakırı sormussun yenı gordum tatlım ama bende bılmıyrumkı hıc dıkkat etmedım aklımda olsun dısarı cıkınca ararım ben tarcın bakırı sana yazarım bulursam yerimseniben

bu arada benımde sacım nerdeyse bu renk kızlar loreal casting bal kopuguyle boyadım bı defa bole oldu rengı

canım sen bu rengi doğal sacına mı uyguladın. benim sacımda hiç boya yokk.. ve sacım koyu kestane.. bende nasıl durur ???? uff kafam cok karıştıı ..

bende merak eetttm cnm msj yazdıgın yerden eklentilerden eklenıo sanırım ole ekler miisn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…