• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama bal köpüğü boyattım garibime gidiyorrr:((

madi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2010
86
24
98
slm kızlar iki gün önce saçımı ilk kez bal rengine boyattım.doğal saç olduğu için açıcı kullanmadılar kendi saçlarım çok koyu siyahtı. buğday tenliyim.aslında karamele boyatmak niyetiyle gittim ama kuaförün gazına geldim. sen esmer değilsin saçların siyah olduğu için öyle görünüyorsn bal rengine boyayalım dedi.ve boyattım:gitme::gitme: ama çok garip bir renk oldu çevreme bakıyorum kimsede böyle bi renk yok. sırıtıyorum resmen. aslında arkadaşlarım ve erkek arkadaşım çok beğendi ama içinde kızıllık varmış gibi gelio bana hiç içime sinmedimafoldumben acaba siyahtan birden geçince benim mi garibime gitti yoksa gerçektenmi garip bilmiyorumkismile

gözün alışamadığı içindir keşke bi resim koysaydın bakardık ama bal renginde bakırlık olması doğal. hem ne güzel farklıymış görmemişsin kendine suratına da gittiyse hiç sorun yok.
sen daha alışamadığın için sana kötü gelebilir..

resim koymak için belli bi mesaj sayısına ulaşmak gerekiyor sanırım nasıl koyulacağını bilmiyorum ama söylerseniz koyarımkaydirigubbakcemile5

canım, cevap yaz bölümüne tıklayıp eklentilerden ekleyebilirsin.

15rehr6.png

cnm sana garıp gelıyodur 2 hafta sabret alıscaksın yerimseniben
bende sacımı acık kahveden açık kumrala cevırdım o zaman bana cooook garıp gelmıstı ama 2 hafta sonra alıstım emınım guzel olmustr canım fotograf koyarsan belkı bıraz daha yardıkcı olabılırz

görünüyor mu bilmiyorum ama denedim sanırım bunun için de 100 mesaj gerekiyor

Eklentiler

• $IMG_2542.jpg
    $IMG_2542.jpg
    6,1 KB · Görüntüleme: 68
evetttt ekledim kızlar kaydirigubbakcemile3 şimdi bekliyorum yorumlarınızıyerimseniben

güzel olmuş yakışmış mı anlayamıyorum gözün burnun falan kapalı olduğundan ama tenine gitmiş bu renk.bal köpüğünden daha koyu olmuş ama bu renk.tam bal köpüğü değil sanki.ama nihayetinde hoş bi renk çıkmış ortaya.

gayet hoş bir renk olmuş, garip gelmesin alışırsın. güle güle kullan canım a.s.

teşekkür ederim sanırım alışmaya başladım zemuszemus kuaförüm daha sonra gel önüne daha açık renkte balyaj atalım dedi nasıl durur acaba bu renk üzerine

güzel olmuş yakışmış mı anlayamıyorum gözün burnun falan kapalı olduğundan ama tenine gitmiş bu renk.bal köpüğünden daha koyu olmuş ama bu renk.tam bal köpüğü değil sanki.ama nihayetinde hoş bi renk çıkmış ortaya.

evet renk biraz daha koyu oldu ama doğal saçın üstüne yapıldığı için açıcı kullanılmadı sebebi bu olabilir sanırım :teytey:

canım hemen ıslem yaptrma bence sacın yanabılır yıpranabılır bı sure bekle oyle yaptr

Back