Doğal Saç Bakım Kürleri Bal ile saç bakımı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri

Elif

Onur Üyesi
Pro Üye
12 Temmuz 2006
35.060
30.536
1.123
61
Konya
Bal ile yapılan Saç parlatıcı saç maskesi: 4 su bardağı sıcak su hazırlayın. 1 çay kaşığı balı bu suyun içinde eritin. Saçlarınızı şampuanla güzelce yıkayın. Daha sonra, saç diplerinize inmeden, hazırladığınız ballı sıcak suyu saçlarınızın uçlarına doğru uygulayın. Saçlarınızı durulamadan kurutun ve saçlarınızdaki parlaklığı görün. Parlak saçlar için oldukça basit bir uygulama.

Bal ile yapılan saç bakım kremi: Yarım fincan balı, çeyrek fincan zeytinyağı ile karıştırıyorsunuz. Yapılan saç kremini saçlarınıza sürüp, başınıza bir bone geçirin. Yarım saat bekledikten sonra, saçlarınızı şampuanla yıkayın ve iyice durulayın. Kuru saçlarınız bu işlemden sonra canlılık, nem ve parlaklık kazanacak.

bende denedim bugünnn... harika olduuuu

saçlarımın uçları çok sert,kuru ve cansız... bugun balın içine kendi karısım bakım yağımı, birazcık da hakiki zeytinyagı koyup macun yaptım.. dipler haric her yerine surdum... yıkadım kuruttum veee sonuc yumusacık ve parlak saclar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…