Nişan Bal Hatun'un nişan hediyesi :)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

bal_hatun

Meleğimi Sen Koru Rabbim <3
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2012
1.733
429
173
Ahhh ahhh ablama - beyazanne- ne kızardım " deli misin aylar öncesinden derdin ne " diye... Meğerse aylar değil yıllar yetmezmiş hayal kurmaya Konularımı bilirsiniz hep bi heyecan ve kararsızlık ki sanırım yay burcu olmamın verdiği bir eki bu gezdim dolaştım internet sitelerini talan ettim ve nişanımda sadece çok yakın akrabalara ve arkadaşlarıma hediyelik vermeyi kararlaştırdım. Zaten uzaktan gelenlerle filan yine 50 tane falan yaptıracağım

İşte benim hediyeliklerim :

Bu kese içinde tesbih ve mühür olacak... Sevdiceğimin mezhebi caferi onlar namaz kılarken bu temiz toprak parçasını secde ettikleri yere koyuyorlar biraz jest olsun istedim... Bunu sadece erkek tarafına vereceğim...

Bu da bir yastıkta kocayalım mesajlı bir mini yastık Bunu da hem kız hem erkek tarafına vereceğim Eki Görüntüle 770228

Yorumlarınızı bekliyorum hatunlar

Bal hatuuuuuuuunnn....
Hayırlı olsun konun da, hediyeliklerin de, nişanın da
Daha önce de söyledim bençok beğendim çok şeker,şirin bir hediye.
Tesbihli keseyi de çok güzel düşünmüşsün. Kız tarafından bize niye vermedin nidaları yükselmesin ama

Bu arada beyazanne ablan mıııııııı, çok şaşırdım
Aylar öncesinden bakılıyor canım yaa.. Ben bu yılın başından beri bu tarz şeylere bakınıp düşünüp duruyorum ve kimbilir kaç yıl var önümde

evet canım teyzemin kızı olur kendisi, çok sağol inşallah seniinde bu tatlı heyecanlarına ortak olacağız

baLııım ben o yastığa bayıLdııım
herşey şimdiden şahane görünüyor

baLııım ben o yastığa bayıLdııım
herşey şimdiden şahane görünüyor

Sağol canım benim

Ama bazı arkadaşlar dedi ki yastık nikahta daha iyi olur... Ama bence arkasına "bir ömür aynı yastık için ilk adım.." yazılırsa nişana da uyar ayy bilemedim

Canımm çok beğendimm, çok güzel düşünmüşsün. Allah tamamına erdirsin canım, ömür boyu mutluluklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…