• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Bal Hatun'un nişan hediyesi :)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

bal_hatun

Meleğimi Sen Koru Rabbim <3
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2012
1.733
429
173
Ahhh ahhh ablama - beyazanne- ne kızardım " deli misin aylar öncesinden derdin ne " diye... Meğerse aylar değil yıllar yetmezmiş hayal kurmaya :31: Konularımı bilirsiniz hep bi heyecan ve kararsızlık ki sanırım yay burcu olmamın verdiği bir eki bu :1: gezdim dolaştım internet sitelerini talan ettim ve nişanımda sadece çok yakın akrabalara ve arkadaşlarıma hediyelik vermeyi kararlaştırdım. Zaten uzaktan gelenlerle filan yine 50 tane falan yaptıracağım :16:

İşte benim hediyeliklerim :

Bu kese içinde tesbih ve mühür olacak... Sevdiceğimin mezhebi caferi onlar namaz kılarken bu temiz toprak parçasını secde ettikleri yere koyuyorlar biraz jest olsun istedim... Bunu sadece erkek tarafına vereceğim...
$IMAG0653[1].jpg

Bu da bir yastıkta kocayalım mesajlı bir mini yastık :9: Bunu da hem kız hem erkek tarafına vereceğim :31:Eki Görüntüle 770228

Yorumlarınızı bekliyorum hatunlar :16:

Bal hatuuuuuuuunnn....
Hayırlı olsun konun da, hediyeliklerin de, nişanın da:16::16:
Daha önce de söyledim bençok beğendim çok şeker,şirin bir hediye.
Tesbihli keseyi de çok güzel düşünmüşsün. Kız tarafından bize niye vermedin nidaları yükselmesin ama:9::9:

Bu arada beyazanne ablan mıııııııı, çok şaşırdım:53:
Aylar öncesinden bakılıyor canım yaa.. Ben bu yılın başından beri bu tarz şeylere bakınıp düşünüp duruyorum ve kimbilir kaç yıl var önümde :9::9:

Bal hatuuuuuuuunnn....
Hayırlı olsun konun da, hediyeliklerin de, nişanın da:16::16:
Daha önce de söyledim bençok beğendim çok şeker,şirin bir hediye.
Tesbihli keseyi de çok güzel düşünmüşsün. Kız tarafından bize niye vermedin nidaları yükselmesin ama:9::9:

Bu arada beyazanne ablan mıııııııı, çok şaşırdım:53:
Aylar öncesinden bakılıyor canım yaa.. Ben bu yılın başından beri bu tarz şeylere bakınıp düşünüp duruyorum ve kimbilir kaç yıl var önümde :9::9:
:9: evet canım teyzemin kızı olur kendisi, çok sağol inşallah seniinde bu tatlı heyecanlarına ortak olacağız :9::16:

baLııım ben o yastığa bayıLdııım:16::nazar:
herşey şimdiden şahane görünüyor:nazar::nazar::nazar::16:

baLııım ben o yastığa bayıLdııım:16::nazar:
herşey şimdiden şahane görünüyor:nazar::nazar::nazar::16:

Sağol canım benim :16:

Ama bazı arkadaşlar dedi ki yastık nikahta daha iyi olur... Ama bence arkasına "bir ömür aynı yastık için ilk adım.." yazılırsa nişana da uyar :15: ayy bilemedim :1:

:nazar::nazar: Canımm çok beğendimm, çok güzel düşünmüşsün. Allah tamamına erdirsin canım, ömür boyu mutluluklar. :16:

Back