- 29 Aralık 2012
- 1.733
- 429
- 173
Ahhh ahhh ablama - beyazanne- ne kızardım " deli misin aylar öncesinden derdin ne " diye... Meğerse aylar değil yıllar yetmezmiş hayal kurmaya Konularımı bilirsiniz hep bi heyecan ve kararsızlık ki sanırım yay burcu olmamın verdiği bir eki bu gezdim dolaştım internet sitelerini talan ettim ve nişanımda sadece çok yakın akrabalara ve arkadaşlarıma hediyelik vermeyi kararlaştırdım. Zaten uzaktan gelenlerle filan yine 50 tane falan yaptıracağım
İşte benim hediyeliklerim :
Bu kese içinde tesbih ve mühür olacak... Sevdiceğimin mezhebi caferi onlar namaz kılarken bu temiz toprak parçasını secde ettikleri yere koyuyorlar biraz jest olsun istedim... Bunu sadece erkek tarafına vereceğim...
Bu da bir yastıkta kocayalım mesajlı bir mini yastık Bunu da hem kız hem erkek tarafına vereceğim Eki Görüntüle 770228
Yorumlarınızı bekliyorum hatunlar
İşte benim hediyeliklerim :
Bu kese içinde tesbih ve mühür olacak... Sevdiceğimin mezhebi caferi onlar namaz kılarken bu temiz toprak parçasını secde ettikleri yere koyuyorlar biraz jest olsun istedim... Bunu sadece erkek tarafına vereceğim...
Bu da bir yastıkta kocayalım mesajlı bir mini yastık Bunu da hem kız hem erkek tarafına vereceğim Eki Görüntüle 770228
Yorumlarınızı bekliyorum hatunlar