Ya olmadan niye alıyosun kıziiim belki olmicanEvde çörek otu ve tarçın vardı bugün de bal aldımregl olursam ben de başlıcam
Cıks hiçbir şey yapmadımÇok erken tabiovulasyonla takip ettin mi?
2 ya da 3 gün kalaCıks hiçbir şey yapmadımama 3 tane test aldım bir sonrakini ne zaman deneyeyim sence
Tamam canım, hadi bakalım2 ya da 3 gün kala
Ben ööyle regl geciksin diyenlerden değilim. Guzel haber niye geciksin canıımTamam canım, hadi bakalım
Ay ben bir oncekinde reglim 13 gün geciktiginde test yaptımBen ööyle regl geciksin diyenlerden değilim. Guzel haber niye geciksin canıım
Herkesin değisiyo 2 3 gün kala çıkıyo ama genelde.Ay ben bir oncekinde reglim 13 gün geciktiginde test yaptımo yüzden en erken ne zaman çıkar bilmiyorum
DoğrudurHerkesin değisiyo 2 3 gün kala çıkıyo ama genelde.
Amin inşallah canımHayırlı olsun canım, inşallah vesile olur hayırlısıyla bu ay kalırsın
Kendimi hep olumsuza ayarlıyorum ki olumlu olunca sevineyim olumsuz olunca üzülmiyimYa olmadan niye alıyosun kıziiim belki olmican
Ya dur gören de yaptım da hamile kaldım sanacak.
Organik bulsan daha iyi ama çörek otu her derde deva diyolar ben bi de plasebo etkisine de inaniyorum. Inanirsak her türlü fayda eder bence.merve canım bal normal mi yoksa organik bal ki gerekiyor eğer adet olursam bende denicem
Ya belki olmican gebe olcanAdet olmayı dört gözle bekliyorum
Şu kürü denemek için
Yok tatlım ocak ayında kürtaj oldumYa belki olmican gebe olcan
Ya dur gören de yaptım da hamile kaldım sanacak.
Anladım canım hadi hayırlısı inşallah.Yok tatlım ocak ayında kürtaj oldum
Mecbur korunuyorum
Kürtaj sonrası ilk adet 51 gün sonra geldi
İkincisi inşallah 6 nisanda gelecek ve korunmayı bırakacağım...