ben yarımdi yattim 6.5 du kalktim. gozlerim yaniyor suan2de yattım altıda kalktımönceki günler aksamustü kahvaltı yapıyodum
Ya bebek galiba sanırım kesin.
Tabi ki haber etEn fazla birkaç gün dayanabilirim sanırım. Pek umudum yok ama haber ederim derim canım
ben ilk gordugumde bala benzetememistimbu da bu topigin daimi sembolü olsun.
yakından inceleyince anlasiliyorYa aşkolsun ama
Yok kız sıfıryakından inceleyince anlasiliyorsenin 1 tane bebe vardi dimi yamilmiyosam
hayirlisiyla olur insallah :)Yok kız sıfırkedi alacaktım o bile olmadı
Amin bekliyoruz nasibimizin vaktini.hayirlisiyla olur insallah :)
hayirlisiyla saglikla gelsinAmin bekliyoruz nasibimizin vaktini.
Benim bir kedicigim varYok kız sıfırkedi alacaktım o bile olmadı
Ben çok istiyorum insallah denk gelirse alacam.Benim bir kedicigim varve gerçekten söylüyorum kendi yavrum gibi çok tavsiye ederim yani ayni bebek gibi oluyor onlar da.. Su hayattaki en güzel aktivitelerimden biridir yani ona sarılıp uyumak. Sahiplenene kadar bu kadar güzel olacağını düşünemezdim
İnşallah canımBen çok istiyorum insallah denk gelirse alacam.insallah inşallah inşallah.
Yaa afiyet olsun bugün ben test yaptım ama negatif çıktı merveeeeeeBugün yine aç karınla yedim kürümden. 3 gündür devamediyorum. Reglimin bitmesi için sabırsızlanıyorum.
Çok erken tabiYaa afiyet olsun bugün ben test yaptım ama negatif çıktı merveeeeee
Adetime bir hafta gibi bir süre var, çok mu erken acaba yoksa kessem mi ümidimi
Hayırlı olsun canım, inşallah vesile olur hayırlısıyla bu ay kalırsınEvde çörek otu ve tarçın vardı bugün de bal aldımregl olursam ben de başlıcam