Evet halaBuralardamısın Merve?
Gebelik iptali nedir yahu. Bide ukala ukala cevap veriyorEvet hala
Ya ben inceden düşncelerimi paylaşıp çıktım çok sıkıntılı konu. Her türlü insan var boşver.Gebelik iptali nedir yahu. Bide ukala ukala cevap veriyor
Kukuruşkusu sızlasın....Ya ben inceden düşncelerimi paylaşıp çıktım çok sıkıntılı konu. Her türlü insan var boşver.
Şifa olsun tarcın yapabilir böyle biraz.Bugün ilk kez yaptım ve yedim. Kahvaltıdan 2 saat sonra falandı. İnanılmaz boğazım yandı nedense, yutkunurken yaktı geçti resmen
corekotunu ogutmeden kiysak olmazmikiBi arkadaştan öğrenip bende yaptım bu kürü. O da ilk ayda hamile kalmıştı. Bende yaptığım ilk ay hamile kaldım. Sonra başka bi arkadaşa önerdim o da hamile kaldı ama kimyasal oldu. Pıhtılaşma sorunu mu ne varmış. Sonraki ay tekrar denedi kan sulandırıcı içip sağlıklı hamilelik geçirdi çok şükür. Benim için mucizevi bi kürdür ☺ İnşallah deneyen herkeste işe yarar
Ya ben koydum valla bana olur gibi geldi.corekotunu ogutmeden kiysak olmazmiki
yani。。。 dimi icerik ayni sonuctaYa ben koydum valla bana olur gibi geldi.
Bence de.yani。。。 dimi icerik ayni sonucta
Ogutmeden koyuyorsan dahi ağzında çiğne iyice canım :)Ya ben koydum valla bana olur gibi geldi.
Bir kısmını çiğnemeye çalıştım.Ogutmeden koyuyorsan dahi ağzında çiğne iyice canım :)
Olmuyor maalesefcorekotunu ogutmeden kiysak olmazmiki
Hic mi olmazOlmuyor maalesef
Yaa ağızda öğütseniz de olur amaç içindeki yağı açığa çıkarmak. Mide öğütemiyor çünkü. Bi arkadaş madem yağı önemli o zaman çörekotu yağı koyayım demişti o da hamile kaldı. Bütün yutmadığınız sürece işe yarar ama tavsiye etmem çok acı bi tadı var ve dişleri simsiyah yapıyor çiğnemekHic mi olmaz
Icerigindeki maddeler aciga cikmasi lazim canim ya cok cigneyeceksin.Hic mi olmaz
Dur bakalım ciğniyom ben şimdi ben de böyle deneyeyim.Yaa ağızda öğütseniz de olur amaç içindeki yağı açığa çıkarmak. Mide öğütemiyor çünkü. Bi arkadaş madem yağı önemli o zaman çörekotu yağı koyayım demişti o da hamile kaldı. Bütün yutmadığınız sürece işe yarar ama tavsiye etmem çok acı bi tadı var ve dişleri simsiyah yapıyor çiğnemek