- 21 Mart 2019
- 224
- 396
Aminn inşallahAmin. İnşallah sen de sağlıkla al kucağına yavrunu
Ay allah sağlık versin nur tanelerine de size de. Allah yardımcınız olsun sonrasında da.Aminn inşallahbu arada 2 taneler :) tek yumurta ikizi ve riskli bi gebelik geçiriyorum bana da dua eder misiniz :)
Aminnn Rabbim razı olsunAy allah sağlık versin nur tanelerine de size de. Allah yardımcınız olsun sonrasında da.
Ay lütfen yaz sonucunu ben de yarın başlayacağım insallah. Belirtilere bakma yine de ben de bi ton belirtiler yasadım şimdiye dek ama henuz bir sey yok.Ben de bu ay bu kuru uyguladım kızlar. Adetim yaklaşık 1 hafta var ve üç gündür kasik ağrısı çekiyorum. Bir belirti olabilir mi bu kadar erken bilmiyorum. Bir farklılık olduğu kesin bir şeylere etki etti ama ne bilemiyorum :) haberdar ederim inşallah.
Daha önce hamile kaldım canım iki buçuk aylıkken düşük yaptım. Ve şu an onda hissettiğim aynı belirtileri yaşıyorum ama nasip tabi :)Ay lütfen yaz sonucunu ben de yarın başlayacağım insallah. Belirtilere bakma yine de ben de bi ton belirtiler yasadım şimdiye dek ama henuz bir sey yok.inşallah güzel haberler verirsin.
H M, belki çok patavatsızca olacak ama hamileydin değil mi? Doğum yaptın mı veya farklı bir şey mi oldu?Merve canim cörekler ballar yarasin insallah demeye geldim
Çok teşekkür ederim.Merve canim cörekler ballar yarasin insallah demeye geldim
Yok estaģfirullahH M, belki çok patavatsızca olacak ama hamileydin değil mi? Doğum yaptın mı veya farklı bir şey mi oldu?
Ay hadi inşallah daha heyecanlı yani tecrüben var.Daha önce hamile kaldım canım iki buçuk aylıkken düşük yaptım. Ve şu an onda hissettiğim aynı belirtileri yaşıyorum ama nasip tabi :)
Çok geçmiş olsun. Malesef ben de düşük yaptım. O dönemde seninle konuştuğumuzu hatırlıyorum, o yüzden sordum. Üzdüysem hakkını helal et.Yok estaģfirullah
Dusük yaptim canim maalesef..
Evet çok şükür :) ilk gebeligimde 9 ay falan hamile kalamadım. Soğan kürü yaptığım ay hamile kalmıştım. Düşükten sonra iki ay zaten yine kalamadım korunmadigim halde. Bu ay çörek otu denedim bakalım göreceğiz :)Ay hadi inşallah daha heyecanlı yani tecrüben var.
Hadi bekliyorum sonucu ben de.Evet çok şükür :) ilk gebeligimde 9 ay falan hamile kalamadım. Soğan kürü yaptığım ay hamile kalmıştım. Düşükten sonra iki ay zaten yine kalamadım korunmadigim halde. Bu ay çörek otu denedim bakalım göreceğiz :)
İnşallah canım. Su an test için çok erken, varsa da çıkmaz adetime bile daha çok var ama bir haftaya yaparım inşallah haber ederimHadi bekliyorum sonucu ben de.
Helal olsun canim olurmu hic oyle..Çok geçmiş olsun. Malesef ben de düşük yaptım. O dönemde seninle konuştuğumuzu hatırlıyorum, o yüzden sordum. Üzdüysem hakkını helal et.
Evet canım sanırım oydu, ben de aralıkta hamileydim işteHelal olsun canim olurmu hic oyle..
Ekimdeki hamileligimi diyorsun eger onu diyorsan ocaktada dustü..
Yani nasip boyleymis nabalim senide biliyorum insallah tekrardan guzel haberler veririz canim
Buralardamısın Merve?Ay hadi inşallah daha heyecanlı yani tecrüben var.