Gebeliğe Hazırlık ⭐⭐⭐ BAL 🍯 ÇÖREKOTU TARÇIN ⭐⭐⭐

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de bu ay bu kuru uyguladım kızlar. Adetim yaklaşık 1 hafta var ve üç gündür kasik ağrısı çekiyorum. Bir belirti olabilir mi bu kadar erken bilmiyorum. Bir farklılık olduğu kesin bir şeylere etki etti ama ne bilemiyorum :) haberdar ederim inşallah.

Ay lütfen yaz sonucunu ben de yarın başlayacağım insallah. Belirtilere bakma yine de ben de bi ton belirtiler yasadım şimdiye dek ama henuz bir sey yok. inşallah güzel haberler verirsin.

Merve canim cörekler ballar yarasin insallah demeye geldim

Ay lütfen yaz sonucunu ben de yarın başlayacağım insallah. Belirtilere bakma yine de ben de bi ton belirtiler yasadım şimdiye dek ama henuz bir sey yok. inşallah güzel haberler verirsin.
Daha önce hamile kaldım canım iki buçuk aylıkken düşük yaptım. Ve şu an onda hissettiğim aynı belirtileri yaşıyorum ama nasip tabi :)

Yok estaģfirullah
Dusük yaptim canim maalesef..
Çok geçmiş olsun. Malesef ben de düşük yaptım. O dönemde seninle konuştuğumuzu hatırlıyorum, o yüzden sordum. Üzdüysem hakkını helal et.

Reactions: H M
Ay hadi inşallah daha heyecanlı yani tecrüben var.
Evet çok şükür :) ilk gebeligimde 9 ay falan hamile kalamadım. Soğan kürü yaptığım ay hamile kalmıştım. Düşükten sonra iki ay zaten yine kalamadım korunmadigim halde. Bu ay çörek otu denedim bakalım göreceğiz :)

Hadi bekliyorum sonucu ben de.

Çok geçmiş olsun. Malesef ben de düşük yaptım. O dönemde seninle konuştuğumuzu hatırlıyorum, o yüzden sordum. Üzdüysem hakkını helal et.
Helal olsun canim olurmu hic oyle..
Ekimdeki hamileligimi diyorsun eger onu diyorsan ocaktada dustü..
Yani nasip boyleymis nabalim senide biliyorum insallah tekrardan guzel haberler veririz canim

Helal olsun canim olurmu hic oyle..
Ekimdeki hamileligimi diyorsun eger onu diyorsan ocaktada dustü..
Yani nasip boyleymis nabalim senide biliyorum insallah tekrardan guzel haberler veririz canim
Evet canım sanırım oydu, ben de aralıkta hamileydim işte inşallah inşallah canım hayırlısıyla tekrar nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…