Gebeliğe Hazırlık ⭐⭐⭐ BAL 🍯 ÇÖREKOTU TARÇIN ⭐⭐⭐

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende yapıcam bunu hadi bakalım hayırlısı❣ Eşimede içirebiliyormuyum birde sabah aç karnına mı olmak zorund akşam aç karnına olurmu akşam yemegı oncesı?
Ya sabah aç ya da yemekten 1.5 2 saat sonra. Eş içebiliyor mu bilgim yok.

Baştan nasıl yapılacak ki
10 yemek kaşığı bir kere bal var
Günde bir yemek kaşığı kürü kullanacaksak çöpe mi atcaz geri kalanını
Ben hiç anlamadım
Kiz neden kafan karıştı. Kürü tarifteki miktara göre yapacak koyacan bi kavanoza sonra reglin 2. Günu başlayıp 12 gün yicen burdan.

Kızlar çörek otuda ölümden başka herşeye çaresi var bi yan etkisi de yok çakşır suyunun da öyle bi yan etkisi yok hatta bu virüs zamanlarında bağışıklık da güçlendiriyo bence ikisinide yapabilirsiniz ne olacak ki bizde mesela hem çakşır suyunu sabahları içtik akşamları da keçiboynuzu kaynatıp onu içtik (düzenli değildi bu aklıma geldikçe yaptım) sonucunda kendimi zinde de hissediyorum gayet güzel enerjide veriyo

Merhaba hipo hipo hastasımısınız sizde

Çimento yemek iyi geliyormuş deseler onu bile yerim öyle her şeyi deneyecek haldeyim soğan küründen çok çok memnun kalan yok sanki çakşırla kıyaslayınca
Ben ilk üye oldugum zamamlar havalarda uçuşuyodu şöyle faydalı böyle faydalı. Şimdi isimleri hatırlamıyorum. Ama pko olan bi arkadaş devam ediyo. Rahim temizliyomuş filan.

Ben ilk üye oldugum zamamlar havalarda uçuşuyodu şöyle faydalı böyle faydalı. Şimdi isimleri hatırlamıyorum. Ama pko olan bi arkadaş devam ediyo. Rahim temizliyomuş filan.
Ben denedim bu ay da o kadar kötü bir koku olamaz lahmacun içiyormuşsunuz gibi. Bebek hatrına katlanıyoruz. Adetime 3 gün var pko bende de yok. Olumlu sonuç alirsam haber veririm

Ben denedim bu ay da o kadar kötü bir koku olamaz lahmacun içiyormuşsunuz gibi. Bebek hatrına katlanıyoruz. Adetime 3 gün var pko bende de yok. Olumlu sonuç alirsam haber veririm
Tabi haber ver. Denemek isteyen olur. Inşallah sana da şifa olmuştur. Test yapsana çıkar aslında artık.

Tabi haber ver. Denemek isteyen olur. Inşallah sana da şifa olmuştur. Test yapsana çıkar aslında artık.
Ovulasyon geç oldu bu ay bugün çatlamadan sonraki 7.gün. Dün test yapmıştım aslında kuruma cizgisi bile yok o kadar negatif

Ben de bu kürü 7 ayın üzerine deneyip ilk ayda sonuç almıştım tabi kürtaj olmak zorunda kalmıştım ama kesinlikle faydalı. Rabbim şifa halketsin dilerim hepinize hayırlı evlatlarla doldursun kucaklarımızı

Amin. İnşallah sen de sağlıkla al kucağına yavrunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…