Gebeliğe Hazırlık ⭐⭐⭐ BAL 🍯 ÇÖREKOTU TARÇIN ⭐⭐⭐

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben denedim bu ay da o kadar kötü bir koku olamaz lahmacun içiyormuşsunuz gibi. Bebek hatrına katlanıyoruz. Adetime 3 gün var pko bende de yok. Olumlu sonuç alirsam haber veririm
Bende reglimin 2. Gününde başladım sogan kürüne inşallah güzel sonuçlar alırız

Doktora gitmedim canım geçen ay ilk kez denedik olmadı. Corona falan olunca doktorada gitmedim burada soğan kürünü görünce bi deneyeyim dedim inşallah faydası olur
Daha yeni basladıysan yapmasaydın bir sey. O pkoda ise yarıyor diye biliyorum. Hem bu tarz şeyler yapmak da beklentiyi ve beraberinde de stresi arttırıyor.

Daha yeni basladıysan yapmasaydın bir sey. O pkoda ise yarıyor diye biliyorum. Hem bu tarz şeyler yapmak da beklentiyi ve beraberinde de stresi arttırıyor.
Aynen sana katılıyorum canım bende de pko var geçen ay soğan yaptım ve femara kullanmıştım 2 tane yumurtam da olmuştu catlamisti da kesin oldu diye bekledim ama herşey nasip bu ay pek takmamaya çalışıyorum

Aynen sana katılıyorum canım bende de pko var geçen ay soğan yaptım ve femara kullanmıştım 2 tane yumurtam da olmuştu catlamisti da kesin oldu diye bekledim ama herşey nasip bu ay pek takmamaya çalışıyorum
Ben de 4 aydır klomen kullanıyorum mahvoldum ya inanılmaz stres yaptı bende. Düsünmiyim diyorum olmuyo bi ton belirti yapıyo iğne filan. Öncesinde 10 ay filan kendi kendime takıldım ne kadar rahatmış o zamanlarım.

Ben geçen yıl bir gebelik yaşamıştım 2 aşılamadan sonraki ay hiç umursamadım o ay hamile olduğumu öğrenmiştim ama erken doğum yaptım

Bir şey yapmasamda beklenti olacaktı valla çok yeniyim ne neye iyi gelir bilmiyorum görünce denemek istedim

Bir şey yapmasamda beklenti olacaktı valla çok yeniyim ne neye iyi gelir bilmiyorum görünce denemek istedim
Hormonlarını bozarsın. Pkoya iyi geliyor o lh hormonu yüksek oluyor onlarda da rahmi filan temizliyor. Ovulasyon testi yapıyo musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…