Inşallah hep beraberKa la cak sıninşallaaaah canımcııım ♥♥♥
Ennnn büyüğünden aminnnn canımAnladım canım hadi hayırlısı inşallah.
Hangi marka kullandınız acaba farkediyor muKızlar ben hamile kalmadam önce hem eşim hemde kendim folik asit içtim belki size fikir olur belki işe yaramıştır
Bende reglimin 2. Gününde başladım sogan kürüne inşallah güzel sonuçlar alırızBen denedim bu ay da o kadar kötü bir koku olamaz lahmacun içiyormuşsunuz gibi. Bebek hatrına katlanıyoruz. Adetime 3 gün var pko bende de yok. Olumlu sonuç alirsam haber veririm
İnsallah şifa olsun. Pko filan mı vardı?Bende reglimin 2. Gününde başladım sogan kürüne inşallah güzel sonuçlar alırız
Doktora gitmedim canım geçen ay ilk kez denedik olmadı. Corona falan olunca doktorada gitmedim burada soğan kürünü görünce bi deneyeyim dedim inşallah faydası olurİnsallah şifa olsun. Pko filan mı vardı?
Daha yeni basladıysan yapmasaydın bir sey. O pkoda ise yarıyor diye biliyorum. Hem bu tarz şeyler yapmak da beklentiyi ve beraberinde de stresi arttırıyor.Doktora gitmedim canım geçen ay ilk kez denedik olmadı. Corona falan olunca doktorada gitmedim burada soğan kürünü görünce bi deneyeyim dedim inşallah faydası olur
Aynen sana katılıyorum canım bende de pko var geçen ay soğan yaptım ve femara kullanmıştım 2 tane yumurtam da olmuştu catlamisti da kesin oldu diye bekledim ama herşey nasip bu ay pek takmamaya çalışıyorumDaha yeni basladıysan yapmasaydın bir sey. O pkoda ise yarıyor diye biliyorum. Hem bu tarz şeyler yapmak da beklentiyi ve beraberinde de stresi arttırıyor.
Ben de 4 aydır klomen kullanıyorum mahvoldum ya inanılmaz stres yaptı bende. Düsünmiyim diyorum olmuyo bi ton belirti yapıyo iğne filan. Öncesinde 10 ay filan kendi kendime takıldım ne kadar rahatmış o zamanlarım.Aynen sana katılıyorum canım bende de pko var geçen ay soğan yaptım ve femara kullanmıştım 2 tane yumurtam da olmuştu catlamisti da kesin oldu diye bekledim ama herşey nasip bu ay pek takmamaya çalışıyorum
Ben geçen yıl bir gebelik yaşamıştım 2 aşılamadan sonraki ay hiç umursamadım o ay hamile olduğumu öğrenmiştim ama erken doğum yaptımBen de 4 aydır klomen kullanıyorum mahvoldum ya inanılmaz stres yaptı bende. Düsünmiyim diyorum olmuyo bi ton belirti yapıyo iğne filan. Öncesinde 10 ay filan kendi kendime takıldım ne kadar rahatmış o zamanlarım.
Ben henüz başaramadım o stressizligiBen geçen yıl bir gebelik yaşamıştım 2 aşılamadan sonraki ay hiç umursamadım o ay hamile olduğumu öğrenmiştim ama erken doğum yaptım
İnşallah bu ay kalırsın da hiç birşeye gerek kalmaz canımBen henüz başaramadım o stressizligi
Hayırlısı hak ediyorsak versin Allah.İnşallah bu ay kalırsın da hiç birşeye gerek kalmaz canım
Amin inşallah canım tabi ki herşeyden önce hakkımızda hayırlısı Rabbim hakkmizda hayırlı olanı vakti zamanı gelince versin inşallahHayırlısı hak ediyorsak versin Allah.
Bir şey yapmasamda beklenti olacaktıDaha yeni basladıysan yapmasaydın bir sey. O pkoda ise yarıyor diye biliyorum. Hem bu tarz şeyler yapmak da beklentiyi ve beraberinde de stresi arttırıyor.
Ilk sayfada ölçüler ve kullanımla ilgili bilgiler mevcut.Merhaba
Nasıl kullanılıyor bu karışım yardımcı olur musunuz
Hormonlarını bozarsın. Pkoya iyi geliyor o lh hormonu yüksek oluyor onlarda da rahmi filan temizliyor. Ovulasyon testi yapıyo musun?Bir şey yapmasamda beklenti olacaktıvalla çok yeniyim ne neye iyi gelir bilmiyorum görünce denemek istedim
amin amin bebis olsun hepizede 。 corekotunu merak ediyodum ogutulmeden olurmu diye aktarda 5 tlye varmis zaten ogutulmusuSifa olsun