bal corekotu tarcin kürünü uygulayan varmi?

rma_rma

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Mart 2016
639
234
53
bugun adetimin 8.gunu 3 4 gundur bu kuru uyguluyorum ve bugun akintim var baya baya. yumurtlama testi yaptim yumurtlamiyorumda.kürle ilgisi varmidir sizce.sizdede oldumu boylee.bide faydasini gordunuzmu bunuda merak ediyorum.....ben de pko riski var diye basladim.yani lh hormonu birazck.yuksek.denedik kac aydr cocuk olmadi.ondan basladim bu kure

Ben kullandım canım 2 hafta önce ama hamile değilim bende de pko var malesef. Klomen verdi doktor

ya kasiklarmda feci bi agri var anlamda veremiyorum.insallah kist.mist yapmaz bu kür

Canim merhaba bende bal tarcin corek otu kullandim bu ay adetin 2.gunu basladim yanliz benim bugun 9.gunum falan acik kahvengi sari tonlarinda akinti geliyo ara ara sendede oldumu buntarz bisey kasik agrisi bendede var acaba kistmi dedim . Sen hamis kalmissin bile:)

hamile kaldigm ay tek belirtim sag kasik batmasi oldu.bide yumurtlama gunum ve sonrako.iki gun rahim bolgemde de batma tarzi seyler hissettm megerse dollenmeymis.

Merhabalar insalah rabbim gönlünuze gore versin (amin) bende insallah bu ay corekotu bal tarcin kurunu deneyecegim adet olmayi bekliyorum 2. Gunu baslayip 12. Günü bitiriyomusuz..dua edin benim için de benim duam sizlerle..

Merhabalar insalah rabbim gönlünuze gore versin (amin) bende insallah bu ay corekotu bal tarcin kurunu deneyecegim adet olmayi bekliyorum 2. Gunu baslayip 12. Günü bitiriyomusuz..dua edin benim için de benim duam sizlerle..
ise yaradimi acaba bende deniycemde?

Bende başladım bugün. İnşallah faydası olur pko var bende de.

Pko olup bu kürle hamile kalan çok var forumda. Darısı başımıza

Back