• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

baktın olmuyor bakmayacaksın hiç hiç takmayacaksın

vorones

o şimdi mezun ;) iki oğlan anası ;)
Kayıtlı Üye
1 Mart 2014
16.089
33.825
598
arkadaşlar 7 ay oldu doğum kontrol hapını bırakalı. son 3 aydır da ovulasyon testi kullanmadan tahmini yumurtlama günlerimi değerlendirdik. adete son 2 günüm kaldı çoooookkkkk beklentiye girdim. çünkü burada okuduğum bir çok belirtiyi yaşadım üstüne de önce pembe sonra kahveye dönen akıntıyla karşılaşınca hıh tamam dedim yerleşme dedikleri de bu olsa gerekk. az önce test yaptım . tek çıktı . baktım olmuyor takmıyım diyorum . ama elimde değil. yeni ay için çalışma yapasım bile gelmez bu moralle ya :( bana yardım edin

arkadaşlar 7 ay oldu doğum kontrol hapını bırakalı. son 3 aydır da ovulasyon testi kullanmadan tahmini yumurtlama günlerimi değerlendirdik. adete son 2 günüm kaldı çoooookkkkk beklentiye girdim. çünkü burada okuduğum bir çok belirtiyi yaşadım üstüne de önce pembe sonra kahveye dönen akıntıyla karşılaşınca hıh tamam dedim yerleşme dedikleri de bu olsa gerekk. az önce test yaptım . tek çıktı . baktım olmuyor takmıyım diyorum . ama elimde değil. yeni ay için çalışma yapasım bile gelmez bu moralle ya :KK43: bana yardım edin
Allah herşeyin hayırlısını bilir. Biz sadece isteriz ne olduğunu bilmeden. İşe yararmı bilmem ben 4. ayımda hamile kaldım. Vajinusmus atlattım öncesinde. 1 yıl sürdü üstelik. Hamile kalmadan bir ay önce eşimle beraber keçiboynuzu pekmezi yedik. Spermleri güçlendirir Yumurtaların sağlamlaşır diye tükettik. Faydası oldmu bilmiyorum sonraki ayda hamile kaldım. Allah kucağını boş bırakmaz inşallah. Hayırlısı ile kavuşursun bebeğine en kısa zamanda.

Cnm boş verelim dememize izin vermiyolarki her goren,çovuk yok mu gebe misin diyee diyeee beni çıldırtıyo. İnan patlamamk için kenndimi zor tutuyorum. 2 duşuk yapmışım bn elbette çocuğum olsun istiyorum oluncada elbet soyliycem bi susun allh aşkına diyesim var. Bu muhabbetler yuzunden ortamlara girmk istemiyorum yaa

iyi dileklerin için teşekkür edrim . keçiboynuzu pekmezi aldık ama hiç yemedik daha tahinle karıştırmıştık sevmedi eşim koydu kenara :) ben doktora hiç gitmedim . salı günü gideyim diyorum bi test bişi yapsınlar :(

Cnm boş verelim dememize izin vermiyolarki her goren,çovuk yok mu gebe misin diyee diyeee beni çıldırtıyo. İnan patlamamk için kenndimi zor tutuyorum. 2 duşuk yapmışım bn elbette çocuğum olsun istiyorum oluncada elbet soyliycem bi susun allh aşkına diyesim var. Bu muhabbetler yuzunden ortamlara girmk istemiyorum yaa
aynen.. şimdi tatil olacak ailemin yanına bile gidesim gelmiyor. en sevdiklerin bile kırıcı oluyor. tam adet zamanım da yanlarında olucam. aaaa adetmi oldun yazıkkk .. der gibi bakacaklar hatta söyleyecekler. hele bide yakın çevrede hamile olanlarla da görüşcem. çok gıcık ya nasıl takmadan durucam :( yalanda söyleyemiyorm. hııı biz henüz düşünmüyoruz falan diye :(

aynen.. şimdi tatil olacak ailemin yanına bile gidesim gelmiyor. en sevdiklerin bile kırıcı oluyor. tam adet zamanım da yanlarında olucam. aaaa adetmi oldun yazıkkk .. der gibi bakacaklar hatta söyleyecekler. hele bide yakın çevrede hamile olanlarla da görüşcem. çok gıcık ya nasıl takmadan durucam :( yalanda söyleyemiyorm. hııı biz henüz düşünmüyoruz falan diye :(
insanlardan biraz anlayış bekliyoruz ama onlar inadına yapıo gibi. Bi komşum var beni her gorduğunde çocuğunu opuyo allh olmayanlara versin diyo. İnadıma mı yapıo anlamadm. Piskolojimi,bozdular

Demesi kolay da olmuyor iste. Sen dusunmesen takmasan etraftakiler hatirlatiyor. Aileler, arkadaslar, tanislar vs ilk sozlero nasilsin bebek yokmu? Oburu gelir yasini geldi hala neyi dusunuyosunu, digeri herkes torun seviyor biz anca bakariz. Off sirf bu yorumlar yuzune kimseyle gorusmek istemiyorum. Ugrastigimizi bilmiyorlar, onu duysalar hepten uzerime gelirer. Gene aglama krizlerine gircem. Geldiler bana.

MANYAK MI NE YA.. O NASIL BİR İNSAN ÖYLE?

Back