Bakteriyel Vajinozis

fraverdenstreet

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2024
11
11
25
Merhaba arkadaşlar,
Aylardır o kadar zor süreçlerden geçiyorum ki ne yapacağımı artık şaşırdım. Her şey mantar ile başladı. Daha sonra benim tahminimce kullandığım ilaçlar ve antibiyotiklerle tüm dengem alt üst oldu. Hemn vajinamda hem de kalça/makat bölgesinde yanma batma ve kaşıntı problemim bir türlü düzelmiyor. Acaba bu vajinal sorunlar makata vurur mu? Yoksa başka bir sorun mu var? Herseye baktilar yonlendirmediler de. 10 dan fazla doktora 5-6 farklı birime gittim. Sorun görünüyorlardı. Sürecin başlarında negatif çıkan gardnerella şuan pozitif çıkıyor. Bunun için de antibiyotik kullandim ama bu sefer probiyotikler ile birlikte. Yine de sorunlarım düzelmedi. Buradan bir arkadaşım sıkı bir diyet önerdi. İngiliz karbonatlı su ve alkali bir diyet ile sorununu çözmeyi başarmış ben de bunu denemeye çalışıyorum belki sizlere de faydası olabilir diye paylaşmak istedim. Allah hepimizin yardımcısı olsun ve bize şifa versin. Bu durumun benzerini yaşayan kişiler gördükçe pek çok kişinin sorunlarının çözülemedigini gördükçe umutsuzluğa kapılıyorum. Umarım hepsinden güzel kurtulur ve sağlığımıza kavuşuruz. 👋🏼

Bende aynı şeyleri yaşadım 2 sene boyunca hiçbi antibiyotik çare olmadı kronike dönüştü benimkisi gardenalla vajinitti düşün femility lazer düşünüyordum her ay tekrar tekrar agrılar sancılar akıntı yaşıyordum ama kurtuldum venüs vital women probiyotik sayesinde bir aydır hiçbişeyim kalmadı tavsiye ederim ama özellikle bu probiyotik çok güçlü 60 euro bir kutusu ama olsun deger almanyada 4 günde geliyor sizde bi araştırın sonra bana dua edin bol bol

Benimde enfeksiyonum makata kalçalara vuruyor. Alt karın bölgemde rahatsızlık hissediyorum. Testler veriyorum hiç bir şey çıkmıyor ama yoğun beyaz akıntım oluyo bu ağrılar şiddetlenince ama senelerdir bazen hafif bazen şiddetli devam ediyor ben sonuç bulamadım neden olur. Ben enfeksiyonların rahim ağzını tahriş ettiğini ağrıların bu denli şiddetli olduğunu düşünüyorum. Doktorlarda çare olmuyo psikolojik olarakta çok yıpranmuş durumdayım ilaçlarla bile artık düzelmiyo.Sıkıntısı düzelmiş arkadaşlar yazarsa birbirimize yardımcı olalım

Bende aynı şeyleri yaşadım 2 sene boyunca hiçbi antibiyotik çare olmadı kronike dönüştü benimkisi gardenalla vajinitti düşün femility lazer düşünüyordum her ay tekrar tekrar agrılar sancılar akıntı yaşıyordum ama kurtuldum venüs vital women probiyotik sayesinde bir aydır hiçbişeyim kalmadı tavsiye ederim ama özellikle bu probiyotik çok güçlü 60 euro bir kutusu ama olsun deger almanyada 4 günde geliyor sizde bi araştırın sonra bana dua edin bol bol
Merhaba bi link var mı ürünle alakalı şu an ne durumdasınız daha önce gardnerella yüzünden bebeklerimi kaybettim şu an hamileyim ve balık kokusu var gibi hissediyorum yardımcı olursanız sevinirim

Benimde enfeksiyonum makata kalçalara vuruyor. Alt karın bölgemde rahatsızlık hissediyorum. Testler veriyorum hiç bir şey çıkmıyor ama yoğun beyaz akıntım oluyo bu ağrılar şiddetlenince ama senelerdir bazen hafif bazen şiddetli devam ediyor ben sonuç bulamadım neden olur. Ben enfeksiyonların rahim ağzını tahriş ettiğini ağrıların bu denli şiddetli olduğunu düşünüyorum. Doktorlarda çare olmuyo psikolojik olarakta çok yıpranmuş durumdayım ilaçlarla bile artık düzelmiyo.Sıkıntısı düzelmiş arkadaşlar yazarsa birbirimize yardımcı olalım
Siz hiç ürolojiye gittniz mi sizinkisi ağrılı mesaneye benziyor

Siz hiç ürolojiye gittniz mi sizinkisi ağrılı mesaneye benziyor
Ürolojiye gittim ama sistoskopi falan yapmadılar. İdrar sıkıntım yok o yüzden belki bende şüphelendim çünkü eskiden sık idrar yoluda olurdum şimdi olmuyo. Akıntım fazla olduğu için rahimden şüphelendim ama tabiki ürolojiye gidip bu hastalığı dışlamak lazım emin olmak için

Ürolojiye gittim ama sistoskopi falan yapmadılar. İdrar sıkıntım yok o yüzden belki bende şüphelendim çünkü eskiden sık idrar yoluda olurdum şimdi olmuyo. Akıntım fazla olduğu için rahimden şüphelendim ama tabiki ürolojiye gidip bu hastalığı dışlamak lazım emin olmak için
Günde kaç kere idrara gidiyorsunuz

X