Saç Rengi ve Saç Boyama Bakrıdan kumrala dönme lütfen yardım

nostalgic

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2013
12
1
6
İstanbul
Selam arkadaşlar, yaklaşık 6 aydır saçlarım bakır, epey de memnunum ama arıtk akıp akıp şu otobüsteki 10 kadından 9 unun saçındaki karamel rengini almasından bıktım. kendi saç rengim açık kumral direk kumrala boyasam o kumral aktığında bakırlıklar çıkar mı yine? Diplerimden çıkanlar yeniden boyamamı gerektirir mi yoksa benzeşir mi kendi saç rengimle yardımlarınızı bekliyorum.

LÜTFEN YARDIM kızlar :)

Son düzenleme:
arkadaşım kusura bakma açtığın konuya kel alaka olacak ama sitede yeniyim ve nasıl yeni konu açılacağını çözemedim bitürlü.
çok acil yardımınıza ihtiyacım var nişan için(benim değil)kadife lacivert bie elbise aldım altına siyah koton çorap ve siyah ayakkabı giyinsem olurmu son 1 haftam cevap verirseniz çok sevinirim işin içinden çıkamadım bitürlü:////

arkadaşım kusura bakma açtığın konuya kel alaka olacak ama sitede yeniyim ve nasıl yeni konu açılacağını çözemedim bitürlü.
çok acil yardımınıza ihtiyacım var nişan için(benim değil)kadife lacivert bie elbise aldım altına siyah koton çorap ve siyah ayakkabı giyinsem olurmu son 1 haftam cevap verirseniz çok sevinirim işin içinden çıkamadım bitürlü:////

Olur olur, zaten çorabı da lacivert giyersen çok boğar, çorapsız da üşürsün, siyah giymelisin ama ayakkabın da siyah olsun, hatta siyah bileklik yahut ufak bir kolye takarak daha iyi bir kombinasyon çıkarabilirsin ortaya.

Selam arkadaşlar, yaklaşık 6 aydır saçlarım bakır, epey de memnunum ama arıtk akıp akıp şu otobüsteki 10 kadından 9 unun saçındaki bakır rengini almasından bıktım. kendi saç rengim açık kumral direk kumrala boyasam o kumral aktığında bakırlıklar çıkar mı yine? Diplerimden çıkanlar yeniden boyamamı gerektirir mi yoksa benzeşir mi kendi saç rengimle yardımlarınızı bekliyorum.
kendi saç rengim şöyle Eki Görüntüle 911610
şimdiki bakır rengimse şöyle Eki Görüntüle 911611

LÜTFEN YARDIM kızlar :)

Kullu bi renge boya ki bakirligini alsin koyu kullu kumrala boyayabilirsin bence ama rengin oturmasi icin bikac sefer boyaman gerekebilir:)

Son düzenleme:
Olur olur, zaten çorabı da lacivert giyersen çok boğar, çorapsız da üşürsün, siyah giymelisin ama ayakkabın da siyah olsun, hatta siyah bileklik yahut ufak bir kolye takarak daha iyi bir kombinasyon çıkarabilirsin ortaya.

çok teşekkür ederim inan işin içinden çıkamıyordum

Back