Saç Rengi ve Saç Boyama Bakrıdan kumrala dönme lütfen yardım

nostalgic

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2013
12
1
6
İstanbul
Selam arkadaşlar, yaklaşık 6 aydır saçlarım bakır, epey de memnunum ama arıtk akıp akıp şu otobüsteki 10 kadından 9 unun saçındaki karamel rengini almasından bıktım. kendi saç rengim açık kumral direk kumrala boyasam o kumral aktığında bakırlıklar çıkar mı yine? Diplerimden çıkanlar yeniden boyamamı gerektirir mi yoksa benzeşir mi kendi saç rengimle yardımlarınızı bekliyorum.

LÜTFEN YARDIM kızlar :)

Eklentiler

• $2014-Kumral-Saç-Renkleri-9.jpg
    $2014-Kumral-Saç-Renkleri-9.jpg
    18,9 KB · Görüntüleme: 112
  • $oerwjo.jpg
    $oerwjo.jpg
    7,5 KB · Görüntüleme: 169
Son düzenleme:
Selam arkadaşlar, yaklaşık 6 aydır saçlarım bakır, epey de memnunum ama arıtk akıp akıp şu otobüsteki 10 kadından 9 unun saçındaki bakır rengini almasından bıktım. kendi saç rengim açık kumral direk kumrala boyasam o kumral aktığında bakırlıklar çıkar mı yine? Diplerimden çıkanlar yeniden boyamamı gerektirir mi yoksa benzeşir mi kendi saç rengimle yardımlarınızı bekliyorum.
kendi saç rengim şöyle Eki Görüntüle 911610
şimdiki bakır rengimse şöyle Eki Görüntüle 911611

LÜTFEN YARDIM kızlar :)
bakır rengi çok hoşmuş..

Açık renkler küllü olsa bile kapatmıyor. Kendi rengine evde dönmen zor. Sadece koyuya boyayınca kapanıyor. Ben önce 6.0 sonra 6.1 ile kapattım. İkisi de en fazla 1 ay dayandı. Sonra tekrar bakırlar çıktı akınca. En son 5.0' a boyadım. Kestane, kendi rengime döndüm. 3-4 ay bakıra dönmedi ama bu da senin istediğine göre baya koyu.

benim saçlarım aylardır bakır ama sadece üstleri tam anlamıyla bakırdı çünkü bakır rengine sarıdan geçiş yaptım ve daha öncede saçımda oryel vardı o nedenle alt kısımlarda bakırı tutturamadım,pazar günü bu renkten sıkılıp kumrala dönmeye karar verdim,koleston perfect 8.11,akos gümüş rengi,palette turuncu azaltıcı bide mavi boya karıştırıp diplere %6 lık oksidanla uyguladım aşağı kısımlarda %9 kullandım neyse saçlarım şuan küllü kumral ama boyayı çok mavi olmasından korktuğum için kafamda sadece 20 dk.tuttum şöyle söyleyeyim bakır kapanması çok zor bir renk hala diplerimde özellikle aralarda turuncu yansımalarım var ama bikaç boyama sonra kapanır sanırım çünkü ben daha öncede aynı yöntemle bakırlarımdan kurtulmuştum,kolay gelsin ama mavi yada gümüş mix tonları kullandığın boyalara mutlaka ekle bence:34:

Son düzenleme:
Back