bakmadan geçmeyin : Saks mavi 38-40-42 beden uyumlu şifon abiye

ysfcgnnrl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2013
199
18
118
38
Yozgat

Eltimin kınasında iki saatliğine giydim.Alanyada 350 tlye aldım.Beni sırtında yere kadar uzanan melek kanadı gibi duran tülü cezbetti.gören herkes de çok beğendi.elbisenin orjinalinde göğüs dekoltesi olduğu gibi açıktı.Ama ben satın aldığım yerde önünü yine aynı malzemeyle kapattırdım.benim gibi açık olan ama çok da açık giyinmeyenler ve doğumdan sonra kalan minik göbüşünü saklamak isteyenler için ideal bir elbise.ben 38-40 beden aralıgındayım.ama elbisenin iç astarı likralı olduğundan 42 bedene de uyar görüşündeyim.fiyat olarak 150 tl düşünüyorum.abiye arayanlar,hadi bakalım...

Elbiseniz çok güzelmiş yanlız en ne kadar olur acaba annem için alacağım sizden cvp bekliyorum

Merhaba annem cok begendi yanliz tek sknti annem 44 beden yani gobegi var biraz gogus kismi 90 takiyor sizce olirmu ben bursadayim buarada

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba annem cok begendi yanliz tek sknti annem 44 beden yani gobegi var biraz gogus kismi 90 takiyor sizce olirmu ben bursadayim buarada

Söyle yapalim ben 44 beden arkadasima bi giydireyim.ondaki duruşuna göre size söyleyeyim.sizi de zora sokmak istemem.aslında elbisenin arkasındaki tülün altındaki kisim likrali.ama yine de üstte görelim size öyle cevap vereyim.

Cokkk sevinirim sizden haber bekliyoruz o halde :)

Cokkk sevinirim sizden haber bekliyoruz o halde :)

Kusura bakmayın 3 gün gecikmeli olarak yazıyorum.ama elbiseyi dwneteceğim arkadaşım ( yan Komşum) abisinin haniminin doğumuna gitmiş.az önce kapida ayakkabilari görünce hemen koştum ve denetim.arkadasim 44-46 araliginda.sonuç:
Bence benden daha güzel yakisti dikkat ederseniz üst kisim bende azicik bol duruyordu fotolarda belli.onda arka kisim cektirince önü gayet düzgün durdu.simdi de ben sizden haberbekliyorum size özelden ttelefonumu göndericem daha rahat haberleşmek adina.

Bende şimdi cevap attım size çok üzülerek

Arkadasimin denemesiyle anlasilmistir ki elbise 44 bedene de oluyor arkadaşlar.HALA SATIŞTAdir.fiyat 120 oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…