- 5 Temmuz 2012
- 1.823
- 841
- 173
- Konu Sahibi MEVANURRRR
-
arkadaşlar resim yüklemeye çalışıyorum ama hata veriyor..sebebi nedir anlayamadım..
cnm sistemle alakalı bnmde 2 gündür cnm çıktı resim yükleyeceğim die sürekli denemen lazım
resimler hala yüklenmiyor deniyorum arkadaşlar..
ben neden resim yükleyemiyorum..yardımcı olur musunuz..%100 yüklendikten sonra hata oluştu diyor ve yüklenme olmuyor..
Telefondan yüklüyorsan onla alakalı olabilir.....resimlerin boyutları aşırı büyük olabilir:44:
Canım sen nerden yükleme yapıyorsun....resimleri neyle çekiyorsun ona göre yardımcı olalım
canım telefonla çekip bilgisayara aktardım ..bilgisayardan yükleme yapıyorum..
Cnm bende ekliyemiiyorum eklenti ekleden ekledim 4 resim fazlasini kabul etmiyo banada yardimci olurmusun nasil silebilirim onlariŞöyle yapalım özelde görüşelim ordan anlatmaya çalışıyım burayı boş yer kalabalık etmeyelim
Cnm bende ekliyemiiyorum eklenti ekleden ekledim 4 resim fazlasini kabul etmiyo banada yardimci olurmusun nasil silebilirim onlari
Canısı cep telden çekilen resimlerde dikkat ediyorum hep bu sorun var....hızlıresim.com dan yükleyince sorun düzeliyor....arkadaşımız halletti darısı sana bi tanem......sorunlarını özelden yaz yardımcı olurum elimden geleni yaparım
Harika görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?