• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bakmadan geçmeyin..çeyizimden kullanmadıklarım..

MEVANURRRR

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2012
1.823
841
173
Merhaba arkadaşlar..dün dolabımı düzenlerken farkettimki ihtiyaç fazlası kullanmadığım bir çok başörtülerim varmış..kullanmak için özenle hazırlanan yazmalarımı satışa çıkartıyorum..talep olursa eğer kullanmadığım çok şık şortlu takımlar ,patikler pikem var..umarım hayırlı olur..haydi bismillah..

Son düzenleme:
arkadaşlar resim yüklemeye çalışıyorum ama hata veriyor..sebebi nedir anlayamadım..

ben neden resim yükleyemiyorum..yardımcı olur musunuz..%100 yüklendikten sonra hata oluştu diyor ve yüklenme olmuyor..

ben neden resim yükleyemiyorum..yardımcı olur musunuz..%100 yüklendikten sonra hata oluştu diyor ve yüklenme olmuyor..

Telefondan yüklüyorsan onla alakalı olabilir.....resimlerin boyutları aşırı büyük olabilir:44:
Canım sen nerden yükleme yapıyorsun....resimleri neyle çekiyorsun ona göre yardımcı olalım:34:

Telefondan yüklüyorsan onla alakalı olabilir.....resimlerin boyutları aşırı büyük olabilir:44:
Canım sen nerden yükleme yapıyorsun....resimleri neyle çekiyorsun ona göre yardımcı olalım:34:

canım telefonla çekip bilgisayara aktardım ..bilgisayardan yükleme yapıyorum..

Cnm bende ekliyemiiyorum eklenti ekleden ekledim 4 resim fazlasini kabul etmiyo banada yardimci olurmusun nasil silebilirim onlari:14:

Canısı cep telden çekilen resimlerde dikkat ediyorum hep bu sorun var....hızlıresim.com dan yükleyince sorun düzeliyor....arkadaşımız halletti darısı sana bi tanem......sorunlarını özelden yaz yardımcı olurum elimden geleni yaparım:16:

Canısı cep telden çekilen resimlerde dikkat ediyorum hep bu sorun var....hızlıresim.com dan yükleyince sorun düzeliyor....arkadaşımız halletti darısı sana bi tanem......sorunlarını özelden yaz yardımcı olurum elimden geleni yaparım:16:

Harika görünüyor:16:

çok teşekkür ederim canım..herkes güzel yüreğinden bahsediyordu yardımseverliğinle bunu bir kez daha anlamış olduk..günlerdir yüklemeye çalışıyorum ama ssayende sorunu halletmiş olduk..

Back