bakliyat saklama kavanozuna yardım için buraya .........!!!

Canım bende OXO markasının bu saklama kablarımı aldım çeyizime. Ben biraz sakarım kesin düşürüp kırarım cam olanları, bir kavanoz kırmızı mercimeğin mutfağımın her köşesine dağıldığını düşünmek bile istemiyorum :) bir de mutlaka vakumlu olması gerekiyor :)

$image.webp

ben bunları yaptırıyorum kendime canım 6'lı olacak :16:

Eklentiler

• $Image (1).webp
    $Image (1).webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 275
tuupperware' ların neden sağlıksız oldugunu dusundunuz anlamıyorum.normal plastıge gore katklat kalıtelı duruyor.tabı cam daha sağlıklı ama tupperlarında mıkrodalga ya gırenler harıc dıgerlerının sağlıklı oldugunu düşünüyorum benn.

kızlar sizi okuduktan sonra evde daha yeni almış olduğum tupper dan saklama kaplarıma bi baktım ve pişman oldum ama cam kavanozlarımda da bakliyatlarım bozuldu aldığım tupperlara mı üzüleyim şimdi bu yorumları okuyunca..... evlendiğimde bende bazı arkadaşların paylaştığı gibi paşabahçenin 5 boy metal kapaklı olanlarından almıştım çok şık duruylar ama bozulma sorunu için tupperlara yöneldim bende

kızlar üzerinden zaman geçmiş ama şimdi yeniden gündemime düşünce sizinle paylaşayım dedim sırf ağırlığından dolayı cam almıyorum mika alıyorum gerçekten kullanımı çok zor olacak cam alırsam ağır hareket etmem gerekecek bişey alırken ama eliminde ayarı yoktur benim kesin düşürür kırarım ben onları o yüzden mika alıyorum hafif diye sağlıklı değil belki ama napalım anneme bakıyorum bazı şeyleri kendi plastik poşetinde saklıyor o lastikleyip kimseye bişey olmadı bugüne kadar :)

Ben buldum kavonozlarımı :46::46::46::46: Esse'de Schaferin saklama kaplarını aldım öldüm bittim bayıldım :27::27:

kızlar ben nedense bu aralar o kadar taktım ki bu saklama kavanozlarına illa alıcam ama o kadar kararsızım ki... ilk önceleri tupper alır geçerim diyordum ama biliyorsunuz kimse artık önermiyor tupper sağlıksız diye.. ben de cam saklama kavanozu alıcam ama ben tüm herşeyimi orada saklamayı düşündüğüm için benim için kapladığı yer çok önemli en azından üst üste konabilsin istiyorum.. mesela paşabahçenin şunları çok beğeniyorum ama çok ağırlar :((
Eki Görüntüle 679633

öte yandan bu bambu setleri çok seviyorum ama bunların da içi gözükmüyo ben hepsine tek tek bakarken ne aradığımı unuturum :) bambular da bunlar:Eki Görüntüle 679643

dışı metal kaplı olanları da görünüş itibariyle pek sevmiyorum sanki bana hemen küflenecek gibi geliyo :s

son olarak aklımda bir de bunların ikisi var :

Eki Görüntüle 679646 Eki Görüntüle 679647

sizlerin tavsiyelerini bekliyorum kızlar ve önemsiyorum.. kullanan varsa da artılarını eksilerini yazarsa çok sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim :31:

Canım ben schaffer den almıştım eylül ayında fıstık yeşili otomatik kapaklı çok hoştu ancak biraz pahalıydı tanesi 18 TL ye denk geldi ancak hiç biryerde resmini bulamadım göstermek için...

Ben de cam ve kare olanları seviyorum. Paşabahçeninki güzelmiş ama ağır olduklarını bilmiyordum.

Back
X