bakliyat saklama kavanozuna yardım için buraya .........!!!

fgnsml

Guru
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2013
695
498
323
kızlar ben nedense bu aralar o kadar taktım ki bu saklama kavanozlarına illa alıcam ama o kadar kararsızım ki... ilk önceleri tupper alır geçerim diyordum ama biliyorsunuz kimse artık önermiyor tupper sağlıksız diye.. ben de cam saklama kavanozu alıcam ama ben tüm herşeyimi orada saklamayı düşündüğüm için benim için kapladığı yer çok önemli en azından üst üste konabilsin istiyorum.. mesela paşabahçenin şunları çok beğeniyorum ama çok ağırlar :((
$paşabahçe.webp

öte yandan bu bambu setleri çok seviyorum ama bunların da içi gözükmüyo ben hepsine tek tek bakarken ne aradığımı unuturum :) bambular da bunlar:$bambu saklama kabı.webp

dışı metal kaplı olanları da görünüş itibariyle pek sevmiyorum sanki bana hemen küflenecek gibi geliyo :s

son olarak aklımda bir de bunların ikisi var :

Eki Görüntüle 679646 $BAKLIYAT-CAM-SAKLAMA-KAVANOZU__63420536_0.webp

sizlerin tavsiyelerini bekliyorum kızlar ve önemsiyorum.. kullanan varsa da artılarını eksilerini yazarsa çok sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim :31:

Ben ilk resimdeki Paşabahçe'nin cam kavanozlarından aldım, cam hem sağlıklı hem de daha hoş durduklarını düşünüyorum. Evet biraz ağırlar ama şekilleri nedeniyle üstüste de koyabilirsin, bir sorun yaratacağını sanmıyorum :)

canım en alttaki gri kapaklıdan aldık ablama bence bunların arasında en iyisi onlar yani

kızlar ben nedense bu aralar o kadar taktım ki bu saklama kavanozlarına illa alıcam ama o kadar kararsızım ki... ilk önceleri tupper alır geçerim diyordum ama biliyorsunuz kimse artık önermiyor tupper sağlıksız diye.. ben de cam saklama kavanozu alıcam ama ben tüm herşeyimi orada saklamayı düşündüğüm için benim için kapladığı yer çok önemli en azından üst üste konabilsin istiyorum.. mesela paşabahçenin şunları çok beğeniyorum ama çok ağırlar :((
Eki Görüntüle 679633

öte yandan bu bambu setleri çok seviyorum ama bunların da içi gözükmüyo ben hepsine tek tek bakarken ne aradığımı unuturum :) bambular da bunlar:Eki Görüntüle 679643

dışı metal kaplı olanları da görünüş itibariyle pek sevmiyorum sanki bana hemen küflenecek gibi geliyo :s

son olarak aklımda bir de bunların ikisi var :

Eki Görüntüle 679646 Eki Görüntüle 679647

sizlerin tavsiyelerini bekliyorum kızlar ve önemsiyorum.. kullanan varsa da artılarını eksilerini yazarsa çok sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim :31:

bence camda marka önemli. ben tupper, paşabahçe ve gürallar karışık aldım. eline alınca bile paşabahçe ve güralların farklı belli oluyor.....

cam her zaman sağlıklıdır tabiki canım bende ilk etapta cam düşündüm ama birde içindekilerle ele alınınca bayağı ağırlaşabiliyor o nedenle uzun araştırmalarımın sonucu akrilik şeffaf dikdörtgen üst üste istiflenebilecek bir tarzda kutular aldım gayette güzel gören herkes beğeniyor :34:

cam her zaman sağlıklıdır tabiki canım bende ilk etapta cam düşündüm ama birde içindekilerle ele alınınca bayağı ağırlaşabiliyor o nedenle uzun araştırmalarımın sonucu akrilik şeffaf dikdörtgen üst üste istiflenebilecek bir tarzda kutular aldım gayette güzel gören herkes beğeniyor :34:

evet bak iyi ki dedin ben onu da soracaktım :) softbox mıydı neydi onun akrilik saklama kapları var çok güzel akrilik nasıl acaba sağlık açısından o da sanki plastik gibi ???

Bambular ve çelikler hoşuma gidiyor aslında ama camda güzel.
$3.webp

$2.webp

$1.webp

1, bambu ama cam kısmı içinin gözükmesini sağlar.

Son düzenleme:
evet bak iyi ki dedin ben onu da soracaktım :) softbox mıydı neydi onun akrilik saklama kapları var çok güzel akrilik nasıl acaba sağlık açısından o da sanki plastik gibi ???

plastik görünümünde akrilik canım onun bir kaç markası var bende aldım ama gayet güzeller hem yer açısıından hemde kullanım açısından bence çok güzel ürünler tavsiye ederim canım:34:

Canım üşenmeden kendi aldıklarımın resimlerini de koydum.

Bunlar bir züccaciyeciden, 3 adet pembe horozlu olandan 3ü de orta boy ve tanesi 3 liraydı
$20130216__5325390100.webp

Bu da yine aynı züccaciyeciden makarna kavanozu, aslında tek kavanoz ama ben önünü ve arkasını çektim

$spagetti kavanozu.webp$spagetti kavanozu (2).webp

Hayatım bunlar da mudo'dan, bayıldığım parayı söylemesem daha iyi aslında ama bunlar biraz pahalı, büyük olan 27 küsür, ortanca 25 küsür, küçük olan 22 küsürdü sanırım. Epey zaman geçti net değil ama fiyatlaro böyleydi sanırım

$mudo kuşlu cam kavanozlarım 3lü.webp$mudo kuşlu cam kavanozlar 3 adet.webp

Bu kuşlu olanlar pek ergonomik değil bunları eğer mutfağım büyük olursa içine şekerleme koyarak değerlendiririm. Hem süslü püslü şekerlerle güzel aksesuar olur eve :16:

Ve ben de beğeniyorum paşabahçeleri, ama benim en beğendiğim tarz bu aslında. Alırsam bunlardan alıcam canımm

$112_01.webp

kusura bakma biraz acele yazdım ama umarım yardımcı olabilmişimdir tatlımmm :16:

Son düzenleme:
bak canım benimki de böyle bişey üzerinde askısı da var tutması kolay olur aklında bulunsun :1:
$[img][5][1][900x1234].webp

Bende bunlardan 5 adet aldım az gelirse alıcam daha cam değil plastikte değil hem şeffaf kapaklı çok hoşuma gitdi benim fikir olur hem sanada :)

$Fotoğraf1782.webp

Ben de iyi bir saklama kabı arıyorum ama büyük boy olsun istiyorum. Ya bambu ya da tamamen cam olacak, nikelaj gibi şeyler paslanacağı için sağlıksız olacağı fikrindeyim.. Bir de bu tip şeyler plastik, ya da mika tarzı olmamalı içinde saklananlar gıda sonuçta

özlemin son gösterdiği paşabahçelerden ben kaç senedir kullanıyorum. Gerçekten çok sağlamlar. Bambular da iyi ama yıkanma açısından cam daha kullanışlı oluyor....
bu siteden birkaç bi şey aldım iyi bi site: Birevbirmutfak.com | Mutfağınızı Güzelleştirin
ben şunlardan 3 set alıp 6ya tamamlamıştım: madalion.com | Sera Desenli Kavanoz 2'Li
bu çok hoş bi seeeet :16: STAR LYSM029 PİRAMİT MOR 3LÜ KAVANOZ SETİ
bunlar da çok uygunnn :34: : Paşabahçe 6 Parça Garden Kavanoz Set - Beyaz Eşya / Mutfak - Hepsiburada.com
bunlar da vakumlu: http://www.hepsiburada.com/liste/pr..._2147483637_22500_231100%7d&fh_refview=lister

Son düzenleme:
kızlaaaarrr çok teşekkür ederim ya yardımlarınız için gerçekten paylaşım çok önemli böyle üzerimdeki yükü hafiflettiniz... kesin karar verdim diyebilirim.. ağır filan ama en iyisi cam deyip cam alıcam ben bambuya da bir arkadaşımız yıkanması zor demiş o yüzden artık onu da sildim kafamdan.. mutlu oldum şimdi :))

Bencede en sağlıklısı cam.benim bakliyatlarım hep cam kavanozlarda.bide ben bakliyatlarımı memketten getiriyorum.5 er kiloluk kavanozlarda.ağır oluyo ama içim rahat.yazın bile hiç bile olmuyor...

kızlar bende tupper tercih edecektim ama saklama kaplarına 110 tl vermek işime gelmedi paşabahçenin tahta kapaklı babylon ve cam kapaklı kavanozlarından aldım

$paşabahçe-kavanoz-çeşitleri.webp$ahsap-kapakli-pasabahce-kavanoz-cesitleri.webp

Son düzenleme:
Canım bende aylardır bu dertten muzdaribim... öyle arastırıyorum ki ince eleyip sık dokuyorum resmen :1: altı üztü saklama kavanozu ama bende hala karar veremedim.. bende senin gösterdiklerinden almayı düsünüyordum.. Tupperden vazgeçtim, Pasabahceninkileri cok beğendim ama gerçekten çok ağır içine bakliyatları da koyunca daha ağır olacak düsürür kırarım ben onları :27: en son akrilik saklama kaplarına karar verdim ama hiç bir yerde bulamıyorum internetten de arıyorum ama yok :44: Sende bi bak istersen valla bi an kendimi gördüm sende

$187000_P_2.webp$45-31102-big.webp

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 945293

Canım ben daha dün bunlardan aldım. Bence kesinlikle saklama kapları cam olmalı ve içini göstermeli. Bunları ekonomik oldukları için tercih ettim. 5 adet büyük boy, 5 adet orta boy, 5 adet küçük boy saklama kavanozlarına 50 tl gibi bir ücret ödedim. Ayrıca görünüş olarak çok güzeller. Tavsiye ederim.

Back
X