- 5 Şubat 2013
- 695
- 498
- 323
kızlar ben nedense bu aralar o kadar taktım ki bu saklama kavanozlarına illa alıcam ama o kadar kararsızım ki... ilk önceleri tupper alır geçerim diyordum ama biliyorsunuz kimse artık önermiyor tupper sağlıksız diye.. ben de cam saklama kavanozu alıcam ama ben tüm herşeyimi orada saklamayı düşündüğüm için benim için kapladığı yer çok önemli en azından üst üste konabilsin istiyorum.. mesela paşabahçenin şunları çok beğeniyorum ama çok ağırlar
(

öte yandan bu bambu setleri çok seviyorum ama bunların da içi gözükmüyo ben hepsine tek tek bakarken ne aradığımı unuturum :) bambular da bunlar:
dışı metal kaplı olanları da görünüş itibariyle pek sevmiyorum sanki bana hemen küflenecek gibi geliyo :s
son olarak aklımda bir de bunların ikisi var :
Eki Görüntüle 679646
sizlerin tavsiyelerini bekliyorum kızlar ve önemsiyorum.. kullanan varsa da artılarını eksilerini yazarsa çok sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim

öte yandan bu bambu setleri çok seviyorum ama bunların da içi gözükmüyo ben hepsine tek tek bakarken ne aradığımı unuturum :) bambular da bunlar:

dışı metal kaplı olanları da görünüş itibariyle pek sevmiyorum sanki bana hemen küflenecek gibi geliyo :s
son olarak aklımda bir de bunların ikisi var :
Eki Görüntüle 679646

sizlerin tavsiyelerini bekliyorum kızlar ve önemsiyorum.. kullanan varsa da artılarını eksilerini yazarsa çok sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim