bakla'yı kimse denemiyor ben deniyeyim dedim vee..

gri00

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2011
271
5
118
29
Arkadaşlar forumda bakla yöntemi ile tüy azaltmaya rastlamışsınızdır. zaten internete baklanın faydaları yazdığınızda arasında "baklanın kabuğunun suyu çıkartılır ve o suyun sürüldüğü yerden çıkan tüy daha zayıf çıkar." yazsına sıkça rastlayabilirsiniz. baktım kimse denemiyor ben deniyeyim dedim. pazar günü kollarımı aldırdım. (aldırdıktan sonra hiç bişey sürdürmeyin yapış yapış eve gitmek zorunda kalacaksınız ama olsun) sonra eve gelince bikaç bakla kabuğunu rondodan geçirdim suyunu elimle bi bardağa doğru sıktım. o suyu aldım kollarıma sürdüm. daha 2. günüm sayılır. benim tüylerim çok çabuk çıkar. 1. haftada dolması lazım ve gür çıkarlar biraz. bakalım sonuçları sizinle paylaşıcam. Takipte kalın :)

hadi hayirlisi canim insallah azalr tuyletin bende takipteyim ;-)

Bende okumustum bir konuda bunu :)
Umarım faydasını görürsün hepimiz deneriz haberlerini bekliyoruz cnm

Kabuğu derken yeşil olan kısım mı?
Sonuçlarını bende merakla bekliyorum.
Sürünce nasıl hissettin,koku,yapışkanlık ,kızarıklık vs ekstra bişey oldu mu?

Birde nacizane tavsiyem ayın durumuna göre alman.

Son düzenleme:
geldim kızlar :) 1 haftayı geçtii kusura bakmayın unuttum işlerden güçlerden. bildiğiniz gibi tüylerimi alıp baklayı uygulamıştım ama bana yine hasret bana yine hüsran. hiçbir işe yaramadı. hatta ters mi tepti bilmiyorum daha sert çıktı gibime geldi. o kadar heveslenmiştim hayal kırıklığına uğradım açıkcası. bide yaptığım zaman çok kaşınmıştım alerji olmuştum ona rağmen göze aldım. genede umutsuz vaka

Canım sen arama motoruna kozmik bakım yaz çıkan blogu incele .
Kk da yaziyodu onceleri burdan tanıdım hala devam ediyorum takibe.Verilen tarihlerde tüylerini al bakalim makus talihin değişecek mi ?
Denemeni tavsiye ederim farkı göreceksin eminim.

hadi ya olumsuz mu yani . neyse skma canini o zaman bzde napiyomusuz baklayi denemiyomusuz

arkadaşlar, bünyeden bünyeye değişiyor ve düzenli kullanım gerekli. ben de bugün uyguladım. yıkamadan 2 gün daha sürmeyi düşünüyorum. gelişmeleri bildiririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…