Bakla suyuyla tüylerinden kurtulanlar...

niyeben...

Sen bana bakma, ben baktığın yönde olurum...
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2009
1.251
764
333
arkadaslar yine bu sitede okumuştum bu yöntemi bir ara.bakla kabuklarını rondodan geçirip suyunu ağda ya da epilatörle temizlenen yere uygulamıs ve epey etli etmiş.bu yöntemi deneyen var mı aranızda...kaydirigubbakcemile5

var ben denedim malesef daha çok parladı tüylerim, şimdi siyah siyah oldular hemde çene altına denemiştim...
Çok rahatsızım bu durumdan şimdide limon ve tuzu denemek istiyorum...

var ben denedim malesef daha çok parladı tüylerim, şimdi siyah siyah oldular hemde çene altına denemiştim...
Çok rahatsızım bu durumdan şimdide limon ve tuzu denemek istiyorum...

Limon ve tuzu ben denemeye başladım açıkçası kırmaya başladı tüyleri...
Bence, karınca yumurtası yağı kullanın.
:1no2:
O daha iyi...

ya ben bu bakla olayına epey güvenmiştim ama yaa sabırsızlıkla baklanın cıkmasını bekliyordum pazarda yok daha cıkmamıstühh demek o da işe yaramadı.ama yine bu bölümdeki forumda bir arkadas cok yararlı oldugunu yazmıstıbu arada limon tuzu ben de denedim ama bir kere.kolumun altı yumusacık oldu ve rengi acıldı.istikrarlı devam edince işe yarar bence denemeye değer...

hiç bişey denemeyin dr.gidin belki hormon farklı olarak yani erkeklik hormonu fazla salgılanıyor önce test edin ondan sonra deneyin uzmanlar böyle diyor dikkat

arkadaslar ben cene altimda bir kil cikmisti oraya denemistim yine cikti ama daha ince bir halde bir kac kere daha yaparsam kesin cikmaz birdaha limon tuz kesinlikle ise yariyor kolumun altina denedim süper birsey tavsiye ederim ama yakiyor ee katlancagiz artik

malesef bu tüylere tek çözüm epilasyon yaptırmak,ama limon ve tuz denemiştim o da işe yarıyor biraz daha geç çıkartıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…