- 8 Eylül 2012
- 488
- 128
- 31
-
- Konu Sahibi ThinkinPinky
Bazen hoşlanma anlamına gelir, bazen de üstümüze alınma anlamına.Kızlar ben bi cocuktan hoslanmaya başladım aynı bölümdeyiz. Derslerimizin yarısı ortak. Lab dersimiz var mesela ortak sürekli göz göze geliyoruz yani ben ne zaman baksam o da bakmıs oluyr yakalıyorum bakışlarını sonra bölüm derslerimiz de aynı ama adını bile bilmiyorumYani bu hoşlandıgı ilgilisi oldugu anlamına gelir sanırım. Bugun bi fakültenin kantininde oturuyodum mesela sınra o da geldi ben arkadaşlarımla konsuyordum sınra baktım bana bakıyordu mesela 3-4 sn bakıştık ve derslerde de oluyor bu sürekli.Ama işte hic konusma sansımız olmadı hep arkadaşlarımızlayız o da ben de . Sizce bakışmaları devam ettirirsem o gelir mi bi adım atar mı facebooktan ekleme vs gibi?
daha bir kelam etmeden faceden eklemeler falan bırak bir adım atsın
ha hoşlanmıyor tesadüf oluyor da olabilir öyle denk geliyor da olabilir
belki o kendi kendine bu kız bana ne diye böyle bakıp duruyor diye içten içe gülüyordur.
net bir şey yok ortada herşey olabilir.bekle sabret biraz
3-4 saniye bakışmışsınız yani siz de bakmışsınız.
Onu bakarken yakalamışsınız da...
Siz bakıyor mu diye baktıkça dikkatini çekmişsinizdir, o da siz bakıyor musunuz diye bakıyordur.
Erkekler açıkça ilan-ı aşk ettikten, buluştuktan sonra bile "duygularımdan emin değilim" diyebiliyorlarken...
Bakışlara hiç anlam yüklemeyin.
Adım atacağı varsa da atar zaten daha fazla bakışmaya ne lüzum var, ona baktığınızı görmüş işte.
Facebooktan eklemeye gelirsek bunun için bakışmaya bile gerek yok, ortak dersiniz varmış.
Artık tanımayan insanlar ekliyor birbirini, çocuk daha bekliyorsa durup düşünmek lazım.
Simdiki gencler cesaretsiz mi acaba?bizim sinifin önünde kuyruk olurdu,sirayla çikma teklif ederlerdi. :)))))))
Geneli öyle demek,bizimkiler arsizdi zaar...kapidan kovsan bacadan cikiyorlardi...:)Bizim ünidekiler cok pasif ya
Ama ismini bile bilmiyorum bulamadım muhtemelen o da bilmiyodur ortak arkadaşımız falan da yok çünkü
E sen ekle niye karşıdan bekliyorsun ? Böyle ataerkil kafayla hareket etmeyin. Belli ki ikinizde birbirinizden hoşlanıyorsunuz. Neden adımı erkek atacakmış sen aciz misin ? Adını sanını öğren facebookuna ekle, ben senden hoşlanıyorum delikanlım, erkekim de. Valla 3 yıl evvel ben öyle yaptım yakında evleniyoruzKızlar ben bi cocuktan hoslanmaya başladım aynı bölümdeyiz. Derslerimizin yarısı ortak. Lab dersimiz var mesela ortak sürekli göz göze geliyoruz yani ben ne zaman baksam o da bakmıs oluyr yakalıyorum bakışlarını sonra bölüm derslerimiz de aynı ama adını bile bilmiyorumYani bu hoşlandıgı ilgilisi oldugu anlamına gelir sanırım. Bugun bi fakültenin kantininde oturuyodum mesela sınra o da geldi ben arkadaşlarımla konsuyordum sınra baktım bana bakıyordu mesela 3-4 sn bakıştık ve derslerde de oluyor bu sürekli.Ama işte hic konusma sansımız olmadı hep arkadaşlarımızlayız o da ben de . Sizce bakışmaları devam ettirirsem o gelir mi bi adım atar mı facebooktan ekleme vs gibi?
Eee hani senin çıktığın birisi vardı, hani ekildim demiştin, hatta biz evet ekilmişsin deyince kızmıştın falan. Bu başka o zaman? Birde basketbolcu vardı bu o mu, oda mı başkası? Şimdi yorum yapacağım kızma sonra, hoşlanmada olabilir, sen bakıyorsun diye ne bakıyor bu diye bakıyor da olabilir. Biri bana bakınca hissediyorum bende mesela.
E sen ekle niye karşıdan bekliyorsun ? Böyle ataerkil kafayla hareket etmeyin. Belli ki ikinizde birbirinizden hoşlanıyorsunuz. Neden adımı erkek atacakmış sen aciz misin ? Adını sanını öğren facebookuna ekle, ben senden hoşlanıyorum delikanlım, erkekim de. Valla 3 yıl evvel ben öyle yaptım yakında evleniyoruz
Eee hani senin çıktığın birisi vardı, hani ekildim demiştin, hatta biz evet ekilmişsin deyince kızmıştın falan. Bu başka o zaman? Birde basketbolcu vardı bu o mu, oda mı başkası? Şimdi yorum yapacağım kızma sonra, hoşlanmada olabilir, sen bakıyorsun diye ne bakıyor bu diye bakıyor da olabilir. Biri bana bakınca hissediyorum bende mesela.
Cıkmıyorduk onla artık görüşmüyorum ayrıca konumuz bu mu yani:)
Herşey olabilir tabi
Teşekkür ederim canım benim. Diyorum ya kız eklerse küçülür kafası ataerkil kafadır. Kendini aciz kabul eder ve her adımı erkekten bekler. Kendi yaparsa kötüdür, erkek yaparsa iyidir. Ne aşağılayıcı birşey.. Seni adım attın diye yeren erkektende kadındanda uzak dur. O kafalar iyi kafalar değil. Kadınları basit kadın ve karmaşık kadın olarak 2 ye ayıran kimseden hayır gelmez. Sınıfta o çocuğun adını bilen birileri mutlaka vardır. Hiç olmazsa al imza kağıdını eline önlü arkalı fotoğrafını çek. İsmi olan erkekleri tek tek arat biri mutlaka odur. Bu yolda atılan her adım mübahtırBulsam ekleyecegiim vallahi ama yok bulamadım ismini bile bilmiyorumyani bi de genel anlayış oldugu için sanki kız adım atınca küçülür vs gibi görüyo milletama alakası yok
Olur tabi neden olmasın en güzel örneklerden biri sizsiniz maşallah diyeyim allah mutlulugunuzu daim etsin