Uzmana gittim balık yagi ve multivitamin verdi 60 adetti ikişer ikişer yuttum sabah akşam kutular bitti ve 10 gram bile kilo almadim. Kiyafetten farketmesin diye inanin Duştan çıkınca çıplak tartiliyorum.tartim banyoda hep o yüzden :)canım beslenme uzmanına giderek profosyonel br yardım alabilirsin
Troid gibi bir sorunun olabilir mi acaba hormon testi vs yaptırmanı öneririm ben de 1.67 boy 50 kiloyum ama eskiden daha zayıftım troid hormonumun çok çalıştığı ortaya çıktı tedavi oldum yıllarca sonrasında biraz kilo aldım şimdi her yerim normal de bir bacaklarım zayıf işte o da benim psikolojimi bozuyor.kapaliyim kisa kol giyme sorunum yokta.yuzlerim az sissin istiyorum. Biraz göğsümde dolsun istiyorum. Kalcama etekler otursun.istiyorum.cok şeymi istiyorum Allahimmm
Valla kızlar ben sırf ikinci çocuğu kilo almak için yaptım. Dedilerki ikinci doğurunca vücudun oturuyor kilo aliyon dediler nerdeee.Bi tek çocuk ve suydu hamileyken doğum yaptim tartildim tisss diye balon gibi indi yani.ilk cocukta 48 kilo durmustu ikinci cocukta 43 e düştü.