bakışlarıdan sıkıldım sözlerden bıktım

enesibel

2 prens annesi
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2012
1.228
2
37
Slm kızlar 28 yaşındayım ve 46 kiloyum 1:58boyundayim
2 erkek çocuk annesiyim. 6 yil önce 50 kiloydum ve yanaklarim dolu .göğüslerimde vardı biraz işte :)
Simdi ise göğüslerim bile bitti inanin 6 yildir almadigim ilaç vitamin şurup. Balık yağı ballar sütler kalmadi ya.alamiyorum kilo.55 olmak istiyorum. eltimin tahta kurusu gibisin demesinden bıktım. Kocasi kayniminda karı dedigin kilolu olur kilolu karı sıcak olur cumlesinden igrendim. Ve mahalleden aşağı inerken komsularin iyice zayiflamissin demesinden bıktım. .. hayata küstüm
Oleyimde kurtulayim diyorum inanin o derece psikolojim bozuk.bana yardım edin tavsiyeler verin. Nasıl kilo alabilirim

canım beslenme uzmanına giderek profosyonel br yardım alabilirsin
Uzmana gittim balık yagi ve multivitamin verdi 60 adetti ikişer ikişer yuttum sabah akşam kutular bitti ve 10 gram bile kilo almadim. Kiyafetten farketmesin diye inanin Duştan çıkınca çıplak tartiliyorum.tartim banyoda hep o yüzden :)

ben de aynı dertten muzdaribim canım
23 yaşındayım 1,65 boyum , ve ben 47 kiloydum hamile kaldığımda düşün yani 55 üstünü asla görmedim ömrüm boyunca.. şimdi 62-63 oldum ama kilo verirsin diyolar ya doğumdan sonra çok korkuyorum
yeme alışkanlıklarını değiştirmeyi dene, sürekli ye çok ye mesela, ne bileyim makarnayı mantıyı ekmekle ye , kilo yapabilicek herşeyi ye. bebe bisküvisi-süt yap mama gibi ondan ye, kuru meyveler ceviz fındık kuruyemiş eksik etme.. bol kalorili şeyler ye sürekli

çok sıkıldım bende artık yaz geliyor kısa kolluları nasıl giyeceğim diye düşünüyorum şimdiden. Allaha şükür sağlık problemim yok ama insanların lafları beni bunaltıyor. aynalara bakmak istemiyorum

kapaliyim kisa kol giyme sorunum yokta.yuzlerim az sissin istiyorum. Biraz göğsümde dolsun istiyorum. Kalcama etekler otursun.istiyorum.cok şeymi istiyorum Allahimmm
Valla kızlar ben sırf ikinci çocuğu kilo almak için yaptım. Dedilerki ikinci doğurunca vücudun oturuyor kilo aliyon dediler nerdeee.Bi tek çocuk ve suydu hamileyken doğum yaptim tartildim tisss diye balon gibi indi yani.ilk cocukta 48 kilo durmustu ikinci cocukta 43 e düştü.

1.58 Boy ve 46 kilo ile gayet normal bir kilodasın, milletin lafı ile hareket etme.

Troid gibi bir sorunun olabilir mi acaba hormon testi vs yaptırmanı öneririm ben de 1.67 boy 50 kiloyum ama eskiden daha zayıftım troid hormonumun çok çalıştığı ortaya çıktı tedavi oldum yıllarca sonrasında biraz kilo aldım şimdi her yerim normal de bir bacaklarım zayıf işte o da benim psikolojimi bozuyor.

ben de 1.58 boyundayım ve 44 kiloyum hiç de umurumda değil et yığını olmaktan iyidir ayrıca stres en büyük sebebi kilo alamamanın bana da çok söyleyen oluyor ilk önce onları takmamayla başla gerisi gelir..

Parazit olabilir burun kaşıntınız gece salya akması veya diş sıkma gıcırdatma var mı? Şahsen bende öyle çıktı kilo almaya engel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…