- 8 Eylül 2012
- 488
- 128
- 31
-
- Konu Sahibi ThinkinPinky
Ben mi üzerime alınıyorum acaba ? . derslerimiz ortak bi çocukla gözgöze geliyordk ama 1 ayı geçti sadece 1 kez konuştuk. Bana bişey sormuştu 2 hafta oluyor. Cocuk cekingen gibidi belki ben öyle sandım bilmiyorum adım atıyım dedim geçen sınıfta ders çalışıyordu vizeler var ben de yanından geçerken iyi calısmalar dedim. Ondan sonra yine gözgöze geldik ama konusmadık. Ayrıca yaklasması icin fırsat da veriyorum bence yani amfide onun oldugu yere oturuyorum konusur falan diye ama yok. Bicok kez bakıslarını yakaladım da halbuki. Sizce napmalı? İlgilenmeyi mi keseyim bakışlarımı????
O kadar bakmıyorum kiO kadar bakarsan göz göze gelmeniz normal tabi
hıı yıldız tilbe ablamız demiş demi bende face de gördümbugün okuduğum bir söz çok hoşuma gitti sana da yazayım: Cesaretsiz adamları sevmeyin! Onlar sadece bakmasını bilir, sevmesini değil !
Çok doğrubugün okuduğum bir söz çok hoşuma gitti sana da yazayım: Cesaretsiz adamları sevmeyin! Onlar sadece bakmasını bilir, sevmesini değil !
Bir bakışangil vakası daha...
Bu bakışmanın sonu yok. Bir kaç defa biri ile göz göze geldiğinde acaba yine bakıyormu diye otomatik olarak bakış atılabiliyor karşıdaki kişiye.
Eğer bir niyeti, hoşlanma gibi bir durumu varsa zaten yaklaşır. Bence bakmayı kes.
Aynen öyle, iletişim yollarını da açmışsın, bundan sonrasını ona bırak.Haklısınz ben yeterınce belli ettim sanırım zaten..
Takıpcilerim oldugunu bilmiyordumDaha ne kadar bakışmalı konu açacağınızı merak ediyorum bende. Açılsaydı da kurtulsaydık cümleten
Peki sizce eski hayatıma döneyim değilmiAynen öyle, iletişim yollarını da açmışsın, bundan sonrasını ona bırak.
Peki sizce eski hayatıma döneyim değilmionun oldugu yerlere geçmek falan yapmayayım?
Ben zaten adımımı attım ama ondan gelmıyor sanırım umut yokSakın bakışmayı kesme sen. Bence çocuk utanıyordur. :) Ondan yani :)) senden bir adım bekliyordur ne bileyim öyle yani :))
biz o kadar sık ve uzun bakmıyoruz :/ bilmiyorum ben ona yaklasmaya calıstıgım halde adım gelmeyince belirli umudu kestim galibaBenim 4 yıllık ilişkimde bakışmayla başlamıştı..Derste birbirimize bayıla bayıla bakardık o 40 dk boyunca kolunu masaya dayayıp beni izlerdi hoca soru sordugunda hı? derdi.. Çok güzel günlerdi.. Halada devam ediyor maşşallah.. Eee sanada hayırlı olsun Yakında alırsın teklifi biraz bakışmanın tadına var
Ama canım kesinlikle utanıyor. Anlattıklarından yola ıkarak bunu söylüyorum :))Ben zaten adımımı attım ama ondan gelmıyor sanırım umut yok