Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Bakısı FACİASI!!!

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
çok geçmiş olsun zor bir durum ama olacağa ve öleceğe çare yoktur.bu olay sizin yanınızda da olabilirdi.benimde oğlum var 15 aylık benim yanımdan bardağı aldı kaçtı ve ben elinden alacam diye kaçarken düştü ve cam parmağını kesti 2 dikiş atıldı.yani şimdi ben çocuk bakmayayım mı bunun gibi bence olabilecek kazalar aklı erene kadar diye düşünüyorum.bakıcı çok zor durumda kalmıştır birde o taraftan bakmak lazım içi içini yemiştir ne diyecem ben şimdi ailesine diye

Bugün sakin kafayla düşüncem her ikisinin artılrını eksilerini kıyaslayıp en geç cumaya kadar bi sonucavarmam lazım...Yeni gelcek olan bayanla da konuşmak için 1 - 2 günüm olur önümde...resmen beynim ağrıyor...

zaten hali çok kötüydü baya ağlamıştı gözleri faan şişti bakıcının ama ne fayda aklım hep orda olmazmı bu ona bi ders olmuşmudur ya başka bişey daha yaşrsam insan çalışıyor olunca bi de vicdan yapıyor sabahtan uykusundan uyandırıp eviine arabayla bırakıyorum ilgili bir bakıcı diye ama sonuç evet tabi sizde haklısınız olacak işte ne yapsan boş...

ders olmuştur tabi canım şimdi 10 kat dikkat eder benim gibi hem oğlunda yaklaşacağını sanmıyırım çünkü canı yandığını anlamıştır benim oğlan anlıyor sıcak şeyleri ve asla yaklaşmıyor maşallah kalbini ferah tut ki birşey olmasın onlar RABBİMİN bize emaneti biraz zaman geçsin uunutursun bu olayı şimdi olay yeni olduğu için kızgınsın o kadar boşuna düzenini bozma derim paşanın.

Bakıcıda böyle olsun istemezdi her halde !!!! zaten bu iş büyük sorumluluk istiyor... arkadaşında dediği gibi bu kaza bebek seninleyken ve senin kalolü
ferli evindede olabilirdi başka şekilde ALLAH esirgesin .. iyi düşünmek lazım çıkarayımmı diye .. zaten bakıcı çok korkmuştur bundan sonra daha temkinli olacaktır.. iyi bir bakıcı bulmak zor !!! tabiki alışmakta.. aslında kendi evinizde bakılsa daha iyi olur bebekle daha iyi ilgilenilir.. çok çok geçmiş olsun bende bir bakıcıyım.. saygılarımla

Haklısın ben de öyle düşünerek değiştirmekten vazgeçtim ama umarım bu yaşadığımız ilk ve son olay olur ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…