Elbette ben de çok sinirlendim ama daha önce iki arkadaşımın çocuğunu büyütmüş olması oğlumun benden değilde bakıcıdan ayrılırken ağlaması haftada iki kez balık yedirmesi tırnağına kadar kesmesi vs vs bir sürü hafiifetici sebeplerler var sinirlerimin yatışması için... evet aklımda b isim var bu bayandan öncede vardı ama ben bu bayanla ilgili o kadar çok övgü duydumki komşularından arkadaşardan tanıklardan o sebeple uzak da olsa evine götürürüm kafam rahat olur en azından dedim...şu anda gerçekten kararsızım((((
hangi şehirde yaşıyorsunuz...
Çok büyük geçmiş olsun kıyamam
Bu kendi evinizde de başınıza gelebilirdi (Allah korusun) bazen anneler de ne yaparlarsa yapsınlar bi anlık dikkatsizlikle çocuk kendine zarar vereceği şeyler yapabiliyor. Eğer kadın kendisi çocuğa böyle bir işkence yapmaya falan kalksa hemen anlaşılırdı yani çocuğunuz bir daha istemiyorum o yaptı diyebilirdi 3 yaşında sonuçta bazı şeyleri söyleyebilir.
Bence çocuk bakıcısını seviyorsa ve bir daha daha dikkatli olacağına eminseniz bakıcıyı değiştirmeyin. Ama bu konuda kararsızsanız mutlaka değiştirin. Tabi başlarda çocuğun yeni bakıcıya alışması zor olur ama zamanla alışır sanıyorum.
Daha önce bakıcısının bir hatasını görmedim bi de önceden baktığı çocuklar arkadaşlarım çocukları 2 yaşındayken şiir ezberlettiğini gördüm o çocuklara ama sobanın etrafına insan en azından yaklaşmaması için bişeyler koymazmı ya da göz kulak olur emanet offfff ne kötü yaa kararsızlık...
Çok büyük geçmiş olsun kıyamam
Bu kendi evinizde de başınıza gelebilirdi (Allah korusun) bazen anneler de ne yaparlarsa yapsınlar bi anlık dikkatsizlikle çocuk kendine zarar vereceği şeyler yapabiliyor. Eğer kadın kendisi çocuğa böyle bir işkence yapmaya falan kalksa hemen anlaşılırdı yani çocuğunuz bir daha istemiyorum o yaptı diyebilirdi 3 yaşında sonuçta bazı şeyleri söyleyebilir.
Bence çocuk bakıcısını seviyorsa ve bir daha daha dikkatli olacağına eminseniz bakıcıyı değiştirmeyin. Ama bu konuda kararsızsanız mutlaka değiştirin. Tabi başlarda çocuğun yeni bakıcıya alışması zor olur ama zamanla alışır sanıyorum.
düzeni hiç bozmamak en iysi mi aceba bunu biliyorum en iyi ben bilirim ama bi tarafım bir daha sakkın götürme o kadaına için raat etmeyecek diyor dğer tarafım aynı ey ben yanındaykende başına gelebillirdi diyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?